Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat számára nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat számára nem zavaró a nők kihívó öltözködése?

Figyelt kérdés

Nekem eléggé szemet szúr, ahogy a nők próbálnak egyre többet mutatni magukból. Lassan már olyan, mintha nem is lenne ruha rajtuk. Ha van akkor az is valami feszülős-átlátszó vagy nagyon rövid. (Most általánosítottam)

Azt mondják, hogy a nők a férfiak miatt öltöznek így. Én ezen már nem vagyok fennakadva. Már elhiszem, hogy a nők bármire képesek, hogy pasit fogjanak maguknak. De az én szememben ilyen ruhákkal csak megalázzák magukat.

Amit nem értek, hogy a férfiak többségének ez mitől tetszik? Miért akarnak párkapcsolatot egy olyan nővel, aki kihívóan öltözködik?

Az én fejemmel belegondolva egy szexisen öltözködő nő a hűtlenséget is magával vonja. Tegyük fel ha meg is tetszene egy nő a belső tulajdonságai miatt, viszont külsőre magamutogató, akkor számomra érdektelen. Én nem szeretnék olyan barátnőt, aki ingerelni akarja a férfiakat. És akármennyire hűséges és bizonyíthatóan nem is flörtölne más pasikkal, akkor is kellemetlen számomra, hogy a nő aki tetszik vagy akit már szeretek, szándékosan gerjeszt nemi vágyat más férfiakban.

Tudom, hogy mindenki különböző, nem vagyunk egyformák. Meg hogy már más világ van és hogy azt mondják ez a divat. De a többi férfi ezt hogy látja? Csak nekem ilyen egyedülálló a gondolkodásom? Valami baj volna velem?

Szoktam látni párokat, ahol a nő tag eléggé figyelemfelkeltő szexuális értelemben. És olyat is, hogy egy férfi fut egy szexis nő után. Próbálom megérteni mi zajlodhat le azoknak a férfiaknak a fejében, de ez nekem nem megy. Csak két lehetőséget látok:

1. A férfiak szeretik ha izgatólag hat a párjuk a férfiakra. Ezáltal valamiféle trófea szerepet is betölt a nő. - Viszont ebben az esetben a nő valahogy tárgyiasodik, már nem teljes egészében ember vagy társ, hanem egy díj, ami a férfi hiúságának jót tesz.

2. A férfiak nem jutnak el idáig a gondolkodásban. Vagy ha el is jutnak, nem gondolkodnak tovább rajta. Legyintenek egyet rá, hogy női dolgok és nem kell velük foglalkozni. - Ebben az esetben azt nem értem, hogy egy férfi számára nem kellemetlen egy ilyen nővel lenni? Vagy nem érez szégyenérzetet az emberek (mondjuk a család vagy munkatársak, esetleg idegenek előtt), hogy az ő szíve választottja kihívóan néz ki? Mert egy külső szemlélő úgy is felfoghatná, hogy az adott pár férfi tagjának ez tetszik és a nő neki ezzel felel meg.

Elnézést, hogy ilyen hosszú lett. Próbálom megérteni a világ működését de nem megy. Nekem már 12-14 éves korom óta feltűnt a lányoknak a kihívó viselkedése és nálam a rövid ruhadarabok mindig negatívan hatottak az illető hölgy megítélésében. Közben meg láttam, hogy mások futnak utánuk.

Szóval szeretném a véleményeteket kérni. Esetleg szidhattok engem is, hogy velem van a baj és én vagyok a gyagyás. De akkor érdekelne ennek is a magyarázata. És legyetek szíves nemet és kort is írni.

Köszönöm :)

2013. szept. 6. 00:42
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Az érett férfiak ízlésesen öltöző nőkkel vannak.
2013. szept. 6. 01:49
 32/48 anonim ***** válasza:

Met nekünk férfiaknak a külső 85% aki beismeri persze,nekünk az kell,hogy a szemünk kívánja a nőt,mert ha az nem akkor vége a dalnak.

Amúgy érdekes dolog,mert én olyan feszes ruhákba járok,hogy azt hiszik chipendale fiú vagyok,rám feszül a póló,a bőrdzseki,a gatya a s_ggemre,barna a bőröm,széles izmos vagyok.

Mellette meg mint írtam egy mérnök ráadásul egy multinál.

2013. szept. 6. 01:50
 33/48 A kérdező kommentje:

"Kérdező Te azért nem érted ezt, mert nem próbáltál szexin kinézni és nem tudod, hogy milyen kú*rva nehéz annak lenni. Mennyit kell sportolni, diétázni, nem összeenni amit jólesik, hanem étrendet kell betartani, sportolni. Ez rengeteg MUNKA !! Erre az ember büszke."

Igen, én nem fektetek annyi energiát abba, hogy jól nézzek ki. Persze adok azért magamra, de nekem az ilyen dolgok már túlzásnak számítanak. Azért, mert nem értem miért fordítana valaki ennyi időt és energiát arra, hogy gerjesztett állapotban tartsa a közte és a férfiak közötti szexuális vágyat.

Egyébként én elismerem, hogy nagyon nehéz annak lenni. Rengeteget kell foglalkozni vele, pénzt és energiát fordítani rá. Az én megítélésemben ez nekem ennyit nem ér meg és nem is vágyom rá.

"De nem jó a felfogásod.. az h vki csinos, nem azt jelenti h kelleti magát! nem szabad tramplinak lenni, és elhagyni magad....."

Na végre, valaki konkrétan a felfogásomat támadja :)

Én sem azt mondtam, hogy a csinos öltözködés más kelletés. Csak a megítélésem szerint van ami csinos és van ami már kihívó. És ami kihívó az már nekem kelletés. Most úgy nem értem, hogy abban a sorban amit mondtál az, hogy csinos-kelletimagát-trampli hogy függ össze és milyen viszonyban vannak egymással.

2013. szept. 6. 01:58
 34/48 anonim ***** válasza:
Valami önbizalomhiány. :D
2013. szept. 6. 01:58
 35/48 A kérdező kommentje:

"Met nekünk férfiaknak a külső 85% aki beismeri persze,nekünk az kell,hogy a szemünk kívánja a nőt,mert ha az nem akkor vége a dalnak. "

Igen, ez fontos egy férfinak hogy kívánja a nőt. De a belsőség és az érzelmi biztonság nem fontos? Azt hittem hogy fontosabb az hogy egy nő biztonságot nyújtson. Értem ezt hűségre és a hétköznapi életre egyaránt. Meg hogy érezhetően intelligens legyen. És ilyenkor amikor azt hallom hogy valaki nagyon figyel magára, meg nagyon sokat ad arra hogy nézzen ki, mindig arra gondolok hogy valszeg akkor már másra nem jut annyi idő és energia. Például hogy művelt legyen. És oda lyukadunk ki hogy élete nagy részét az tölti ki, hogy megfeleljen egy szépségideálnak. Tehát lényegében megfelelési kényszere van.

2013. szept. 6. 02:01
 36/48 anonim ***** válasza:
Nem tudunk neked olyat mondani, amit nem fogsz 2000 karakteres kifejtésben megcáfolni, ugye? :) Nem hiszem, hogy a külsőd miatt nem szeretnek a férfiak... :/
2013. szept. 6. 02:02
 37/48 anonim ***** válasza:

#35 ezt megcáfolom,mert mint írtam már férfiként nagyon adok mnagamra,heti 4 edzéssel 1,5-2 óra,szoli heti 2 mellette ugye ott van még a suli is amit most fejezek be,heti 40+ óra meló,heti 2 külön órám logikából,ott a heti 2 angol óra,hogy tárgyalóképes legyek,plusz most kezdtem tanulni a németet is.

Tehát lehet ott művelődni,kedvenc témám az objektumorientált programozás, a manuális tesztek automatizálása és teszt-szkriptek fejlesztése,a csapatmunka összehangolása,algoritmusok tervezése,elemzése,kigondolása :D :D

Lehet ott művelődni még ha ilyen elfoglalt is vagy.

2013. szept. 6. 02:07
 38/48 A kérdező kommentje:

Utolsó, melyik egyetemre jársz? A szakodat már tudom. Esetleg a szakirányod megemlíthetnéd.

Csak kíváncsi vagyok. Nem teljesen idegenek amiket mondtál :D

2013. szept. 6. 02:09
 39/48 anonim ***** válasza:
ELTE programtervező informatikus BSc
2013. szept. 6. 02:10
 40/48 anonim ***** válasza:

Szakirány lemaradt C-szakirányon,ami szoftveralkalmazói,de igazából itt van a gyakorlati programozás nagy része,Java,C++,C,Python,Shell,algoritmusok és adatszerkezetek :D :D

Bocsi ha kínai.

2013. szept. 6. 02:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!