Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat számára nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat számára nem zavaró a nők kihívó öltözködése?

Figyelt kérdés

Nekem eléggé szemet szúr, ahogy a nők próbálnak egyre többet mutatni magukból. Lassan már olyan, mintha nem is lenne ruha rajtuk. Ha van akkor az is valami feszülős-átlátszó vagy nagyon rövid. (Most általánosítottam)

Azt mondják, hogy a nők a férfiak miatt öltöznek így. Én ezen már nem vagyok fennakadva. Már elhiszem, hogy a nők bármire képesek, hogy pasit fogjanak maguknak. De az én szememben ilyen ruhákkal csak megalázzák magukat.

Amit nem értek, hogy a férfiak többségének ez mitől tetszik? Miért akarnak párkapcsolatot egy olyan nővel, aki kihívóan öltözködik?

Az én fejemmel belegondolva egy szexisen öltözködő nő a hűtlenséget is magával vonja. Tegyük fel ha meg is tetszene egy nő a belső tulajdonságai miatt, viszont külsőre magamutogató, akkor számomra érdektelen. Én nem szeretnék olyan barátnőt, aki ingerelni akarja a férfiakat. És akármennyire hűséges és bizonyíthatóan nem is flörtölne más pasikkal, akkor is kellemetlen számomra, hogy a nő aki tetszik vagy akit már szeretek, szándékosan gerjeszt nemi vágyat más férfiakban.

Tudom, hogy mindenki különböző, nem vagyunk egyformák. Meg hogy már más világ van és hogy azt mondják ez a divat. De a többi férfi ezt hogy látja? Csak nekem ilyen egyedülálló a gondolkodásom? Valami baj volna velem?

Szoktam látni párokat, ahol a nő tag eléggé figyelemfelkeltő szexuális értelemben. És olyat is, hogy egy férfi fut egy szexis nő után. Próbálom megérteni mi zajlodhat le azoknak a férfiaknak a fejében, de ez nekem nem megy. Csak két lehetőséget látok:

1. A férfiak szeretik ha izgatólag hat a párjuk a férfiakra. Ezáltal valamiféle trófea szerepet is betölt a nő. - Viszont ebben az esetben a nő valahogy tárgyiasodik, már nem teljes egészében ember vagy társ, hanem egy díj, ami a férfi hiúságának jót tesz.

2. A férfiak nem jutnak el idáig a gondolkodásban. Vagy ha el is jutnak, nem gondolkodnak tovább rajta. Legyintenek egyet rá, hogy női dolgok és nem kell velük foglalkozni. - Ebben az esetben azt nem értem, hogy egy férfi számára nem kellemetlen egy ilyen nővel lenni? Vagy nem érez szégyenérzetet az emberek (mondjuk a család vagy munkatársak, esetleg idegenek előtt), hogy az ő szíve választottja kihívóan néz ki? Mert egy külső szemlélő úgy is felfoghatná, hogy az adott pár férfi tagjának ez tetszik és a nő neki ezzel felel meg.

Elnézést, hogy ilyen hosszú lett. Próbálom megérteni a világ működését de nem megy. Nekem már 12-14 éves korom óta feltűnt a lányoknak a kihívó viselkedése és nálam a rövid ruhadarabok mindig negatívan hatottak az illető hölgy megítélésében. Közben meg láttam, hogy mások futnak utánuk.

Szóval szeretném a véleményeteket kérni. Esetleg szidhattok engem is, hogy velem van a baj és én vagyok a gyagyás. De akkor érdekelne ennek is a magyarázata. És legyetek szíves nemet és kort is írni.

Köszönöm :)

2013. szept. 6. 00:42
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

"Azért jó neki, hogy irígyeljék. Kitűnjön, hogy hú milyen jó nője van, miket kettyíinthetnek :D "

De ha ez így van, akkor ezeket a férfiak nem szerelemből vannak együtt a nővel, hanem csak külsőségek miatt, szexvágy miatt.

Ebből én valami érzelmi bizonytalanságra következtetnék. Tehát a társadalomnak ez a része tulajdonképpen finoman fogalmazva is, de beteg? :D Mert hazudik önmagának, egymással ellentétes dolgokat erőltet. És nem önmaga jólétével foglalkozik. Vagyis inkább önmaga jóléte a társadalom tekintélyétől függ. Ami sztem nem egy egészséges gondolkodás és nem is vezet egészséges párkapcsolathoz.

"A pasim szereti, ha megnéznek. De ettől nem érzem magam tárgynak.. vagy hasonló.. egyszerűen csak szeretek szépen öltözni. :)"

Megkérdezhetem, hogy a pasid miért szereti ha megnéznek?

Elhiszem, hogy nem érzed magad tárgynak :D

Neked amúgy jólesik, ha tetszel a férfiaknak?

15-ös hozzászóló (01:08), hozzád szólnék most :)

Linkelhetnél nekem a további sokezer hasonszőrű kérdésből, mert én nem láttam sok ilyet. Igaz nem vagyok túl gyakori olvasó.

Kíváncsi vagyok, hogy mi mozgatja az embereket és mi veszi rá olyanokra őket, amik számomra enyhén logikátlanok. Ezért foglalkoztat, hogy kinek mi tetszik. Ez számomra nem egy egetrengető ügy, inkább fecsegésként tettem fel a kérdést, hogy akinek van kedve erről beszélni vagy véleményt alkotni, megteheti, és engem is érdekel.

Egy cseppet sem sértődtem meg és nem is foglak lepontozni a hozzászólásodat :D Inkább tetszik, hogy belegondoltál, ki lehetek.

1. Miért akarnék a kevésbé kelendő nők közül találni magamnak egyet? És miért azzal hogy lehordjam a kelendőeket? Ez olyan mintha le akarnám vinni más nők értékét, hogy ami az enyém lenne az felértékelődjön. Ez vhol ugyanaz a trófea eset, amit már írtam.

2. Nem vagyok meleg. Miért sajnálsz ha valóban így gondolom? És miért tartozik a homoszexualitás és az hogy esetleg így gondolkodom egy pontba? :D

3. Biztos van ilyen nőtípus is, de nem szidtam a jánykákat. Egy személyes véleményt fogalmaztam meg. Ami megfordult a fejemben és meg is maradt, miközben másokéban meg nem. Annyira ellentétes és összeegyeztethetetlen ez a gondolkodásom másokéval hogy gondoltam megér egy kérdést.

4. Miért lenne összeférhetetlen a személyiséggel ez a vélemény? Egy visszafogott nőnek is meg lehet a véleménye más nőkről, még ha nem is szapulja őket :D Továbbra is ez csak egy kérdés. Akkor igaz lenne valamennyire az amit mondtál, ha a gondolkodásomat más emberekre szeretném ráerőltetni, pártot akarnék alapítani vagy egy egyházat a kihívó öltözködés ellen :D de egyiket sem akarom. Csak érdekel a téma.

2013. szept. 6. 01:27
 22/48 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy kérdező érzek ném,i irigységet nálad,vagy a pasid kivágott,mert egy fapina vagy aki max farmer-póló és összefogott hajat hord,hát ne csodálkozz egy ilyen nem kell egy férfinak,nekünk egy belevaló k_rva kell,akivel dughatunk akár a lánchídon,vagy bárhol a parkban,aki kecsesen nőiesen mozog,aki vékony és szép.
2013. szept. 6. 01:27
 23/48 anonim ***** válasza:
Büszke arra, h ilyen barátnője van. Ennyi.. én meg azért élvezem, mert önbizalmat ad, amiből sajnos nincs sok.:)
2013. szept. 6. 01:29
 24/48 A kérdező kommentje:

20-as válaszoló. Tökjó hogy egy tipikus olyan férfi írt, akinek ez az öltözködés tetszik.

Érdeklődhetek, hogy miért jön ez be neked? Azt értem, hogy szexuálisan vonzó és gerjesztő. De az neked nem baj, hogy minden más férfi számára is az? És a nő végülis szándékosan kb kelleti magát hogy legeltessék rajta a szemüket?

Amúgy hogy érted, hogy egy nő tiptop legyen? Mi számít annak?

És miért fontos neked ennyire a külsőség, a kinézet egy nőben?

A következő kérdésemmel még messzebbre mennék és ne haragudj, ha túllépek egy határt. Ezt szeretném kérdezni, mindenféle rossz szándék nélkül:

Te gyerekkoroban a családodon belül ilyen tiptop nőt láttál?

Arra akarok ezzel kilyukadni, hogy esetleg az anyaképed miatt alakult-e ki benned ez a vonzalom az ilyen tiptop nők iránt.

Ha nem szeretnél ne válaszolj. Nem foglak lepontozni.

2013. szept. 6. 01:33
 26/48 anonim ***** válasza:
Kérdező Te azért nem érted ezt, mert nem próbáltál szexin kinézni és nem tudod, hogy milyen kú*rva nehéz annak lenni. Mennyit kell sportolni, diétázni, nem összeenni amit jólesik, hanem étrendet kell betartani, sportolni. Ez rengeteg MUNKA !! Erre az ember büszke.
2013. szept. 6. 01:38
 27/48 anonim ***** válasza:
De nem jó a felfogásod.. az h vki csinos, nem azt jelenti h kelleti magát! nem szabad tramplinak lenni, és elhagyni magad.....
2013. szept. 6. 01:38
 28/48 anonim ***** válasza:

A FÉRFIAKAT nem. Vannak azért kirívó esetek, amikor annyira túlzásba viszi valaki a kihívó öltözködést, hogy az már inkább nevetséges.

A másik: sokszor nem attól függ, hogy valaki kicsapongó szexuális életet él, vagy nem, hogy mennyire öltözik kihívóan. Sőt, nagyon sokszor pont az ellenkezőjét lehet tapasztalni: a túlzottan szexis nő inkább csak elismerő pillantásokra utazik, ezzel kompenzálva az önbizalomhiányát, de amúgy monogám, a visszafogott, szolid hölgyeményt pedig valójában igencsak hajtja a vére.

Az öltözködés nem mindig azt mutatja akik vagyunk, hanem azt, amilyennek szeretnénk, ha látnának.

Általában a férfiak (az érett, magabiztos férfiak, akik nem szenvednek önbizalomhiányban), nem bánják ha a párjuk egy igazán dögös csaj. Bár ez is ízlés kérdése.

2013. szept. 6. 01:40
 29/48 anonim ***** válasza:
0%

20-as vagyok,szívesen válaszolok neked.

1.Érdeklődhetek, hogy miért jön ez be neked?

-Ilyen stílus tetszik,szeretem ha egy nő az NŐ,és kiteszi amilye van,mert begerjeszt,meg a szemembe ez hozzátartozik a nőiességhez.

2.De az neked nem baj, hogy minden más férfi számára is az?

Nem,sőt örülök neki,még az exemnek mondtam is,hogy nyugodtan kellesd meg,riszáld csak.Én sose vagyok féltékeny egyáltalán nem zavar,sőt még adom alá a lovat,hogy minél rövidebb legyen a szoknya,mert nekem nagyon bejön.De én nem foglalkozok másokkal,tehát hogy másnak mi tetszik nekem ez nagyon bejön egy előjátékkal felér.Aztán akinek tetszik az nyugodtan csorgassa nyálát nem zavar. :D

3.És a nő végülis szándékosan kb kelleti magát hogy legeltessék rajta a szemüket?

Hát engem nem zavar,nem foglalkozok mással úgymond,ahogy előzőleg írtam.Simán nélkülem is mehet ilyen ruhába sose zavarna,inkább az ha megtudnám,hogy slamposan na az zavarna ;).

4.Amúgy hogy érted, hogy egy nő tiptop legyen? Mi számít annak?

Hát járjon edzeni ő is,nem hizhat meg,hanem nőiesen mindig toppon legyen,tehát kiengedett hosszú dús haja legyen,formás kőkemény feneke,nőies ribis ruhában járjon:miniszoknya,feszes csöcsös felsők.Lehetőleg járjon szoliba ő is,kajáljon egészségesen tehát nagyon figyeljen az alakjára.

Ahogy én csinálom férfiként,heti 4 edzés,szolárium heti 2,ruháim férfiasak ilyen tipikus sikeres férfi ruhák(megint nem ego :) )

5.És miért fontos neked ennyire a külsőség, a kinézet egy nőben?

Mert én nagyon adok a külsőmre minden téren,edzőterem,ruhák,óra,milyen a melóm,tehát nem dolgozok akárhol csak a legjobb cégeknél(mérnök vagyok amúgy).

6.Te gyerekkoroban a családodon belül ilyen tiptop nőt láttál?

Nem,édesanyám nem volt ilyen tiptop nő,szép volt,de nem volt olyan amit leírtam,viszont a haja az gyönyörű volt nagyon még manapság is.

Nyugodtan kérdezhetsz.

2013. szept. 6. 01:43
 30/48 A kérdező kommentje:

Szeretem, hogy vita is kialakul :D

"Amúgy kérdező érzek ném,i irigységet nálad,vagy a pasid kivágott,mert egy fapina vagy aki max farmer-póló és összefogott hajat hord,hát ne csodálkozz egy ilyen nem kell egy férfinak,nekünk egy belevaló k_rva kell,akivel dughatunk akár a lánchídon,vagy bárhol a parkban,aki kecsesen nőiesen mozog,aki vékony és szép."

Miért is volnék irigy? Tegyük fel ha nő volnék és kivágna a pasim, mert nem öltözöm szexisen, mint más nők. Ha ez volna a helyzet, miért kéne irigykednem? Egy igazi nő elfogadná, hogy ez történt. Megértené a helyzetet és örülne, hogy nem lesz együtt egy olyan pasival, akivel nem egymáshoz valók. Ha a pasi más nő után vágyik, akkor szabad utat ad neki, mert van benne annyi tartás, hogy ne ő igazodjon a pasi igényeihez, hanem vár egy olyanra akivel megfelelnek egymásnak.

Miért nem kell egy férfinak a farmer-póló és összefogott haj összeállítás? Ha tegyük fel egy kimagasló intelligenciájú nőről van szó, akinek olyan a személyisége is, hogy jól érzi magát a bőrében így, akkor miért nem tetszik ez a férfiaknak?

Ez a belevaló qrva nőideál honnan ered? :D Igen, vannak ilyen nők is, akivel dugni lehet a lánchídon vagy bárhol. Kecsesen és nőiesen mozog, vékony meg szép, ahogy a magazinokban van. Oké, teljesen megfelel a kor szépségideáljának. De ez mitől jó? Ebből számomra az jön le, hogy a férfinak csak az kell, hogy a szexuális igényei legyenek kielégítve.

Az a belevaló qrva, ahogy egy férfival dug a lánchídon, úgy dughatott előzőleg is sokezerrel és dughat utána is még sokezerrel. Ez nem ad féltékenységre okot?

"Büszke arra, h ilyen barátnője van. Ennyi.. én meg azért élvezem, mert önbizalmat ad, amiből sajnos nincs sok.:)"

Tehát te nem érzed magad jól a bőrödben és más férfiak megerősítésére szorulsz, hogy önbizalmad legyen?

Jóó jóó jóóó, túlspilázom a dolgokat :D Csak ez megint nem úgy tűnik, mintha egy egészséges párkapcsolat ideálja lenne. A férfi büszke a nőjére, mert más férfiak elismerik. (Tehát a férfi számára a nő egyben egy díj is), a nő bizonytalan és folyton megerősítésre szorul. Ezt vagy megkapja a párjától vagy nem, mégis szereti ha más pasik is elismerik. Lényegében szereti ha más pasikat is felizgat.

2013. szept. 6. 01:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!