Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat számára nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat számára nem zavaró a nők kihívó öltözködése?

Figyelt kérdés

Nekem eléggé szemet szúr, ahogy a nők próbálnak egyre többet mutatni magukból. Lassan már olyan, mintha nem is lenne ruha rajtuk. Ha van akkor az is valami feszülős-átlátszó vagy nagyon rövid. (Most általánosítottam)

Azt mondják, hogy a nők a férfiak miatt öltöznek így. Én ezen már nem vagyok fennakadva. Már elhiszem, hogy a nők bármire képesek, hogy pasit fogjanak maguknak. De az én szememben ilyen ruhákkal csak megalázzák magukat.

Amit nem értek, hogy a férfiak többségének ez mitől tetszik? Miért akarnak párkapcsolatot egy olyan nővel, aki kihívóan öltözködik?

Az én fejemmel belegondolva egy szexisen öltözködő nő a hűtlenséget is magával vonja. Tegyük fel ha meg is tetszene egy nő a belső tulajdonságai miatt, viszont külsőre magamutogató, akkor számomra érdektelen. Én nem szeretnék olyan barátnőt, aki ingerelni akarja a férfiakat. És akármennyire hűséges és bizonyíthatóan nem is flörtölne más pasikkal, akkor is kellemetlen számomra, hogy a nő aki tetszik vagy akit már szeretek, szándékosan gerjeszt nemi vágyat más férfiakban.

Tudom, hogy mindenki különböző, nem vagyunk egyformák. Meg hogy már más világ van és hogy azt mondják ez a divat. De a többi férfi ezt hogy látja? Csak nekem ilyen egyedülálló a gondolkodásom? Valami baj volna velem?

Szoktam látni párokat, ahol a nő tag eléggé figyelemfelkeltő szexuális értelemben. És olyat is, hogy egy férfi fut egy szexis nő után. Próbálom megérteni mi zajlodhat le azoknak a férfiaknak a fejében, de ez nekem nem megy. Csak két lehetőséget látok:

1. A férfiak szeretik ha izgatólag hat a párjuk a férfiakra. Ezáltal valamiféle trófea szerepet is betölt a nő. - Viszont ebben az esetben a nő valahogy tárgyiasodik, már nem teljes egészében ember vagy társ, hanem egy díj, ami a férfi hiúságának jót tesz.

2. A férfiak nem jutnak el idáig a gondolkodásban. Vagy ha el is jutnak, nem gondolkodnak tovább rajta. Legyintenek egyet rá, hogy női dolgok és nem kell velük foglalkozni. - Ebben az esetben azt nem értem, hogy egy férfi számára nem kellemetlen egy ilyen nővel lenni? Vagy nem érez szégyenérzetet az emberek (mondjuk a család vagy munkatársak, esetleg idegenek előtt), hogy az ő szíve választottja kihívóan néz ki? Mert egy külső szemlélő úgy is felfoghatná, hogy az adott pár férfi tagjának ez tetszik és a nő neki ezzel felel meg.

Elnézést, hogy ilyen hosszú lett. Próbálom megérteni a világ működését de nem megy. Nekem már 12-14 éves korom óta feltűnt a lányoknak a kihívó viselkedése és nálam a rövid ruhadarabok mindig negatívan hatottak az illető hölgy megítélésében. Közben meg láttam, hogy mások futnak utánuk.

Szóval szeretném a véleményeteket kérni. Esetleg szidhattok engem is, hogy velem van a baj és én vagyok a gyagyás. De akkor érdekelne ennek is a magyarázata. És legyetek szíves nemet és kort is írni.

Köszönöm :)

2013. szept. 6. 00:42
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Őszintén ! Olyan nehéz normális, jó, értelmes, szép embert találni, akivel filozófiai egyezéseitek vannak és lehet vele beszélgetni, most ilyen ostobaság, mint kilátszik a csipkés miniből a tanga kit izgat ? Beszolnak, naés ? Te kufircolsz vele, nemigaz ? Akkor most pl egy énekesnő szeretője sem lennél ? Mert azokis kiteszik Britney, aguilera és madonna is kiteszi ami még nem szikkadt :D
2013. szept. 6. 01:01
 12/48 A kérdező kommentje:

"f-aszi olyan szinten domináns,hogy alap,hogy a nője is pöpec legyen és jaj annak,aki hosszabb ideig vizslatni meri. "

Ezt a f-aszit nem értem. Miért akarja hogy pöpec legyen a csaja? Ez neki mitől jó? És ha már ezt akarja akkor miért baj neki ha hosszabb ideig vizslatja más?

Az nem jut el az agyáig, hogy ez a két dolog összefügg és egyik természetesen következik a másikból? Ha egy nő ruhára "pöpec" akkor vizslatják. Akkor is ha csak poénból, de vizslatják. Mert a pöpec nő tulajdonképpen műsort csinál a férfiaknak.

Minek csinál valaki műsort, ha nem szabad nézni?

2013. szept. 6. 01:02
 13/48 anonim ***** válasza:

Azért jó neki, hogy irígyeljék. Kitűnjön, hogy hú milyen jó nője van, miket kettyíinthetnek :D

van aki csak azért vesz okostelefont, laptopot stb hogy mutogassa, hogy hű milye van :s

2013. szept. 6. 01:04
 14/48 anonim ***** válasza:
A pasim szereti, ha megnéznek. De ettől nem érzem magam tárgynak.. vagy hasonló.. egyszerűen csak szeretek szépen öltözni. :)
2013. szept. 6. 01:08
 15/48 anonim ***** válasza:

Én végigolvastam. De csak a végén jöttem rá, hogy ugyanaz van benne, mint az eddigi 3692 hasonszőrű kérdésben, csak nagyobb terjedelemben, kacifántosabban megfogalmazva. Nem értem, mit kell mindig azzal foglalkozni, hogy kinek mi tetszik. Mivel nem jött le nekem tisztán, hogy mégis milyen nemű vagy, az én szememben négy lehetőség áll fenn:

1. Férfi vagy és ilyen módon akarsz a kevésbé kelendő nők közül találni magadnak egyet, hogy a kelendőbbeket lehordod.

2. Férfi vagy és meleg. Esetleg valóban így gondolod, ez esetben sajnállak.

3. Olyan nő vagy, aki nagyon is szeretne így kinézni és vadítani a férfiakat, de ez neked sosem jött össze, így megkeseredve oltogatod a "szíplyányokat", mert ettől jobb a lelkednek.

4. Olyan nő vagy, aki valóban így gondolja, de ha ilyen józan gondolkodású nő vagy, akkor nekem összeférhetetlen ez a vélemény az személyiségeddel. Miért foglalkoztat egyáltalán ez a téma?

Remélem, nem lesz sértődés, meg lepontozás a vége, úgy gondolom egész kulturáltan fogalmaztam meg a véleményem én is. :)

2013. szept. 6. 01:08
 16/48 A kérdező kommentje:

"most ilyen ostobaság, mint kilátszik a csipkés miniből a tanga kit izgat ?"

Nem akartam világméretű botrányt csinálni. Egy kérdést tettem fel, amin elgondolkoztam. Régóta nem értem, próbálom megérteni és nem megy. Érdekel az emberek gondolkodása, ezért vettem a bátorságot hogy kérdezzek itt. Mert megtehetem, névtelenül, anélkül hogy nők hada támadjon rám lincselő szándékkal, mert szerintük leqrváztam őket.

"Beszolnak, naés ? Te kufircolsz vele, nemigaz ? Akkor most pl egy énekesnő szeretője sem lennél ? Mert azokis kiteszik Britney, aguilera és madonna is kiteszi ami még nem szikkadt :D"

Én nem lennék a szeretője ilyen nőnek :D Éppen az elmondottak miatt. Sohasem értem, hogy miért kell egy nőnek a szexualitásával elérni azt, hogy figyeljenek rá. Egyáltalán miért van szüksége arra valakinek, hogy figyeljenek rá. És ha mégis ezt akarja akkor miért választ olyan módot rá, amivel kb megalázza magát.

2013. szept. 6. 01:09
 17/48 anonim ***** válasza:
Amúgy meg majd felnősz, és rájössz, h egy talpig ápolatlan k...rva is megcsalhat. Nem ezen múlik. Remélem láttál már Maunikát:D
2013. szept. 6. 01:09
 18/48 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább csak nem gondolják végig a ilyenkor a férfiak, hogy mibe is vágnak egy ilyen nővel.

Kell neki, mert mindenki szerint jó csaj. Aztán ahogy mondtad trófea.

Ha még is megszeretné, akkor több lehetőség is van.:

1, Bízik benne és nem zavarja hogy szinte pőrén közlekedik a párja.

2, Úton-útfélen féltékenységi rohamot kap és esetleg verekedésekbe keveredik, hogy megvédje amit az övének hisz.

3, A nőn uralkodik, akinek már ugye van párja, tehát nem kell a csöcskidobós felső. "Jó neked a melegítő is drágám."

4, Megkéri, hogy ezeket a ruhának nevezett szövetdarabokat csak akkor hordja, ha együtt mennek valahova. Ha nélküle közlekedik, viseljen kevésbé kihívó öltözéket.

5, Megegyeznek, hogy a nő az öltözködés területén az arany középutat választja. (Ez a felállás szinte nincs szerintem. Mert hosszú távon nemigen lehet valakit így megváltoztatni.)

2013. szept. 6. 01:12
 19/48 anonim ***** válasza:
A visszafogottan öltöző nők sem viselkednek másként.
2013. szept. 6. 01:16
 20/48 anonim ***** válasza:

Nem,sőt én imádom a kirívóan öltöző nőket,csak ilyen nő jöhet nálam szóba,akinek alap a p_csaszoknya.

Mondjuk hozzátartozik,hogy én pasiként nagyon igényes alfatípusú vagyok(nem nagyképűség,nem egoizmus,csak tény :) ),tehát tipikus edzőtermes pasi(kigyúrt) aki nagyon ad magára,már most nagyon komoly egzisztenciája van,ami magával hozza,hogy az intelligenciája magas,tehát nekem alapelvárás a nőies nő,tiptopnak kell lennie,ha azt akarja szóba álljak vele.

2013. szept. 6. 01:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!