Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is pontosan az a pávaság?
Szóval szerintem azok a pávák akiknek nagy a pofájuk, mindenük a divat, beképzeltek, mindenkit kibeszélnek és piszkálnak.. És mindennapi téma többek között az is, hogy ki kivel k*rt és ki lesz a következő áldozat.. ÉS nem utolsó sorban ilyen 10.000 FT fölötti márkás ruhákat vásárolnak, és ilyenből van nekik rengeteg..
Nos akkor most kérdezem én, engem miért neveznek pávának?
Én nemhogy fizikailag, még szavakkal se szoktam senkit tudatosan megbántani, ha meg valami bántó dolgot csináltam, akkor elnézést kérek vagy valami.. Ilyen márkátlan 2.000-3.000 forintos ruháim vannak, és azért a pénzért is én dolgoztam meg(na jó nem mindért azért), szóval elég kevés ruhám van.. Nem követem a divatot, amit meglátok ilyen kis egyszerűbb boltokba és megtetszik, azt megveszem.. És hát az öltözékem az úgy néz ki mintha páva lennék, és ezért lepávázott 1ik haverom, nem b*sztatásból, csak úgy hülyülésből.. De úgy érzem, hogy annak néznek engem is.. Megjegyzem én sem szeretem a pávákat.. De most komolyan vegyek új ruhákat, amik esetleg nekem nem is tetszenek, hogy ne nézzenek olyannak? A hajam se pávás, most is ilyen nagyon rövid hajam van szinte kopasz vagyok, amikor megnő akkor oldalrafésülöm azt ennyi.. Szóval azt lenne a kérdésem, hogy szerintetek én páva vagyok, és hogy mi számít pávaságnak igazából?
Én nem illegetem magam, de ha már jól megy a család "szekere" akkor miért ne használnám ki?
Most egy nike póló mitől páváss?:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!