Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác, akinek az ilyen testalkatú csajok tetszenek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
6. válaszoló molett képét nézd meg. Majdnem telibe hánytam a monitorom. Ezért mondom, hogy a molett egy eufemizmus (lett). Mert ami ott van, az aztán tényleg egy zsírtömeg. Lassan ott vagyunk már, hogy 150 kg alatt semmi sem kövér?
Az ilyen testalkatú csajokra merem azt mondani, hogy nők!
Nem csontkollekció fűzőbe dugva, ami az 50-es derékból 30 as gerincoszlopot csinál.
Kellemesen esztétikus domborulatok, pompás alak... a kutyákon kívül másnak nem kellenek csontok.
Igen, van!
Szerintem nem is csak én...
Nem tudom, a kérdezőt ez miként érinti, Ő is hasonló alkat vagy férfiként ilyen nőről álmodozik.
Nekem bejönnek az ilyen alkatű nők!
Hozzá kell tenni, alkattól függetlenül, nagyon nem mindegy, hogy egy nő nőiesen ad magára vagy igénytelen. A nagy magyar átlag sajnos utóbbi kategóriába estik, azaz elhagyják magukat. :-( Nem járnak fodrászhoz (ha néha el is mennek, csak egy napra szól, mert önmaguknak nem tudják ápolni), nem sminkelnek, nem öltöznek csinosan, nem viselkednek nőiesen, stb.
Én kedvelem a gömbölyded alkatú hölgyeket! Akik valóban nőiesek, és nem szégyenlik alkatukat, akik tisztában vannak vele, számtalan férfi van, aki ezt a típust keresi.
Nem lehet mindenkinek megfelelnünk!
Kedves molett hölgyek! Azok miatt adjanak magukra, akik ezt a típust kedvelik! A piszkafakedvelőket pedig tojják le! :-)
Ez már szerintem undorító.
Főleg ha ilyen lenge rucikba vannak.
Biztos nem járnék ilyen lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!