Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan srác, akinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan srác, akinek az ilyen testalkatú csajok tetszenek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 5. 13:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

6. válaszoló molett képét nézd meg. Majdnem telibe hánytam a monitorom. Ezért mondom, hogy a molett egy eufemizmus (lett). Mert ami ott van, az aztán tényleg egy zsírtömeg. Lassan ott vagyunk már, hogy 150 kg alatt semmi sem kövér?

2013. szept. 5. 15:51
 22/28 anonim ***** válasza:
6%
Dicsák! Ezeket el lehetne adni sertéstelepen, jó kis pénzt adnának a combokért, főleg megfüstölve.
2013. szept. 5. 16:24
 23/28 anonim ***** válasza:
én szeretem azokat a nőket akiken van mit fogni de ez már nagyon sok
2013. szept. 6. 18:55
 24/28 anonim ***** válasza:
Hű, ha jár itt olyan csaj mint amilyen az első két képen szerepel, azonnal írjon:)
2013. szept. 7. 10:31
 25/28 anonim ***** válasza:

Az ilyen testalkatú csajokra merem azt mondani, hogy nők!

Nem csontkollekció fűzőbe dugva, ami az 50-es derékból 30 as gerincoszlopot csinál.

Kellemesen esztétikus domborulatok, pompás alak... a kutyákon kívül másnak nem kellenek csontok.

Igen, van!

Szerintem nem is csak én...

2013. szept. 7. 10:40
 26/28 anonim ***** válasza:
Egyébként nincs olyan nagy gond egyikkel sem, ez még nem a tank testalkat, de az a bökkenő az ilyen alkatú lányoknál, hogy általában nincs ilyen szép és feszes bőrük, mint ezeken a retusált képeken...
2013. szept. 7. 13:07
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a kérdezőt ez miként érinti, Ő is hasonló alkat vagy férfiként ilyen nőről álmodozik.

Nekem bejönnek az ilyen alkatű nők!

Hozzá kell tenni, alkattól függetlenül, nagyon nem mindegy, hogy egy nő nőiesen ad magára vagy igénytelen. A nagy magyar átlag sajnos utóbbi kategóriába estik, azaz elhagyják magukat. :-( Nem járnak fodrászhoz (ha néha el is mennek, csak egy napra szól, mert önmaguknak nem tudják ápolni), nem sminkelnek, nem öltöznek csinosan, nem viselkednek nőiesen, stb.

Én kedvelem a gömbölyded alkatú hölgyeket! Akik valóban nőiesek, és nem szégyenlik alkatukat, akik tisztában vannak vele, számtalan férfi van, aki ezt a típust keresi.

Nem lehet mindenkinek megfelelnünk!

Kedves molett hölgyek! Azok miatt adjanak magukra, akik ezt a típust kedvelik! A piszkafakedvelőket pedig tojják le! :-)

2014. jan. 6. 14:14
 28/28 anonim ***** válasza:

Ez már szerintem undorító.

Főleg ha ilyen lenge rucikba vannak.

Biztos nem járnék ilyen lánnyal.

2014. ápr. 22. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!