Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan srác, akinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan srác, akinek az ilyen testalkatú csajok tetszenek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 5. 13:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyesmi a barátnőm.
2013. szept. 5. 13:48
 12/28 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy tök érdekes, hogy itt mindenkinek a kövér lányok jönnek be, a valóságban meg rohadtul nem.
2013. szept. 5. 13:53
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom te hol laksz,de pl környezetemben elég sok srác mászkál ilyen testalkatú csajokkal!
2013. szept. 5. 14:11
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem érdekesek. De ez nem az ő hibájuk, hanem az enyém.
2013. szept. 5. 14:17
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is látok rengeteg ilyesmi testalkatú nőt a barátjukkal az utcákon, szóval nagy hülyeség az, hogy csak itt tetszik az embereknek.
2013. szept. 5. 14:20
 16/28 anonim ***** válasza:

"Amúgy tök érdekes, hogy itt mindenkinek a kövér lányok jönnek be, a valóságban meg rohadtul nem."

Egy kis szövegértelmezés:

A "bejönnek az ilyen testalkatú lányok" nem ugyanazt jelenti, mint "az ilyen testalkatú lányok jönnek be".

És mondhattok akármit, ezek a csajok nem kövérek, hanem molettek.

Na ez egy kövér nő: [link]

2013. szept. 5. 14:39
 17/28 anonim ***** válasza:
35%

"Egy kis szövegértelmezés:

A "bejönnek az ilyen testalkatú lányok" nem ugyanazt jelenti, mint "az ilyen testalkatú lányok jönnek be"."

Egy kis biológia: 3 cm^3 agytérfogat felett, már az összes főemlős felfogja, hogy mit akartam kifejezni, ezek szerint sikertelenül.

"És mondhattok akármit, ezek a csajok nem kövérek, hanem molettek."

A molett az egy eufemizmus a kövérre. Ezek a nők, amiket linkeltek, kövérek. Nincs mit ezen szépíteni. Nem csak ronda, de egészségtelen is. Sokszor teljesen alap nélkül hiszik magukról a nők azt, hogy kövérek, de ez már önámítás. Ha ők nem kövérek, akkor 1000 emberből 1 kövér Magyarországon, gratulálok, mi vagyunk a legfittebb nemzet!

2013. szept. 5. 14:54
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

nekem nagyon tetszenek :D bár az arcuk is gyönyörű, lehet az is dob rajtuk

F20

2013. szept. 5. 14:56
 19/28 anonim ***** válasza:
93%

"Egy kis biológia: 3 cm^3 agytérfogat felett, már az összes főemlős felfogja, hogy mit akartam kifejezni, ezek szerint sikertelenül. "

Jajjajjajj, ez most nagyon fááájt :D. Inkább hagyjuk is...

"A molett az egy eufemizmus a kövérre."

Nem! A molett egy fokozat a kövér és a karcsú testalkat között. Éppúgy, ahogy a teltkarcsú is egy fokozat a karcsú és a molett között. Molett nőkön van jó adag súlyfelesleg, de azért nem tokás-szalonnás sertések.

2013. szept. 5. 15:04
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. :/ Nem kell modellalkatú lány, de nekem ez már sok.
2013. szept. 5. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!