Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legfurább vágyatok/tervetek? Nem szexuális, de mivel lehet, hogy valakinek az, ezért ez a kategória.
Az, hogy sikeres legyek a színházban, és minél többet dolgozhassak. Tudom, furán hangzik, de akkor lennék nagyon boldog, ha beindulna a dolog, és napi 20 órákat tudnék a színházban lenni, dolgozni, alkotni. Megkaptam már, hogy érzéketlen karrierista dög vagyok, de koránt sem így van. :D
21l
Jaguar
És ha te írnál neki?
Lottenka
Ha az is lennél,ahhoz se lenne közük,mindenki azt csinál,amit szeretne :)
Egyébként én már arról is álmodoztam, hogy az történjem ami a Legenda Vagyok c. filmben is, tűnjön el az összes ember (lehetőleg zombik se legyenek) és csak én meg az a csaj maradjon életben aki éppen a kiszemeltem.
Vagy zuhanjak le géppel egy lakatlan sziget mellé amit csak én és Hayden Panettiere élünk túl.
19-es: Menj inkább csicsikálni, ha nem érted a kommentem.
Rohadtul nem politizálni jöttem ide és nem hasonlatokat keresni a jelenlegi rendszer és a vágyam között.
A lakatlan szigetes ötletet megértem.
Ha valakivel lehetnék ott,akit szeretek,plusz egy parabolás tévével,akkor már most mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!