Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar ha egy fiú fogszabályzós? 16/F

Figyelt kérdés
nemsokára lesz fogszabályzóm és olyan hogy bent lesz 1-2 évig és nagyon félek hogy mit fognak mondani :/

2013. szept. 3. 23:46
 1/8 pirosalma4444 válasza:
Nem valakin szerintem még aranyos is..sőt nekem egy olyan csávo tetszik akinek van én cukinak találom..:D
2013. szept. 3. 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:

ennyi idős vagyok mint te csak lány és nekem is most lett :DD

amúgy gondolj arra hogy önfeledten mosolyoghatsz meg esztétikailag és mechanikailag is tökéletesek lesznek a fogaid :)

2013. szept. 4. 00:22
 3/8 anonim válasza:
Egyátalán nem, szerintem majdnem mindenkinn jól áll. És ne izgulj legalább utána szép fogsorod lesz, nekem is lesz majd. 14/L
2013. szept. 9. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem zavar. Szerintem nem egy drót darab dönti el, hogy milyen vagy. Ha valaki ez alapján ítél meg az elég bunkó. Gondolj csak arra, amikor majd leveszik és valaki előtte is szeretett, akkor az már mellékes lesz, hogy gyönyörű lesz a fogsorod.

De kérdésedre válaszolva: Nem, nem zavar :)

18L (nekem is volt, szóval tapasztalat a fenti :) )

2013. szept. 9. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:

nem:)

14/L

2013. szept. 16. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Strandon odajött hozzám egy helyes 17 éves fiú, csak még jobban tetszett amikor mosolygott és megcsillant a fogszabályzója. Meglepően szép fogai voltak.

Ez az utolsó ami számít, ha számít egyáltalán. Személyiséged legyen jó, és ne hízz el, ennyi a lényeg. Néha még szexi is. :)

22N

2013. okt. 19. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
nem sztem ari:3
2013. okt. 27. 22:22
 8/8 anonim válasza:

Egyeltalan nem zavar sot:) cuki

16/L

2013. okt. 27. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!