Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha egy lány fogszabályzós?
Figyelt kérdés
Muszáj, mert különben csúnyán állnának a fogaim ha nem csináltattam volna meg.Amúgy a külsőmmel nem hiszem hogy lenne gond, sokan szépnek tartanak én átlagosnak magam.Vékony vagyok, de nem csontos, zöldek a szemeim és világosbarna a hajam.
L18
2010. márc. 13. 20:21
1/9 anonim válasza:
Nem, csak mikor beleragad a kakasherepörkölt.
2/9 anonim válasza:
van olyan csaj akinek kifejezetten jol áll:)
3/9 anonim válasza:
jajj istenem 1. válaszoló :'D
am sztem is van akinek jól áll és sztem nemzavarja a pasik nagy részét :D:D
16/L
4/9 anonim válasza:
Sztem sokkal gázabb ha "paraszt" pl a csaj... :D
Nekem egy baleset miatt az első fogam eltört félbe, ragasztva van, az orvos sem volt egy ügyeskezű.... :( mégis van egy aranyos, szép barátnőm, és jól elvagyunk jó ideje... :D nem minden a kinézet...
F20
5/9 anonim válasza:
Nekem a felső részét most vették le, a 18. szülinapom előtt. És ahogy észrevettem, senkinek nem volt akadály a srácok közül. :) Az alsó még most is fentvan, de ez meg végképp nem zavar senkit. A végén a szép mosoly kárpótol a korábbi gátlásokért.
7/9 anonim válasza:
nem tudom gondoltál-e már rá, de nem leszel örökre fogszabályzós...
8/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem, még idén leszedik.:)Én megszoktam mert lassan 2 éve fent van, végülis volt 2 barátom is közben, előtte meg nem.Csak nem tudom hogy ez mennyire zavarja az embereket.
2010. márc. 13. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!