Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gaz az, ha egy lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gaz az, ha egy lany egyszerre szemuveges es fogszabalyzos?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem :) az Sokkal gázabb lenne ha nem látnál rendesen és furcsa képeke vágnál miközben próbálsz valamit elolvasni.... NAh meg a fogszabályzót előbb-utóbb úgyis leveszik :)
2009. jún. 7. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
nem baj :) miért lenne? a szemüveg valakinek kiemeli az arcát (pl nekem is xD) a fogszabályzót meg ahogy az előttem szóló is mondta, egyszer leveszik :D
2009. jún. 7. 16:39
 3/8 anonim válasza:
bizonyos csajokat én egész szépnek tartok szemüvegben akiket szemüveg nélkül csúnyának. a fogszabályzóval inkább fordítva.(a belső számít igazán)
2009. jún. 7. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz :)

Ééén is ilyen voltam,hajajj,mennyi ideig :P :)

Nem zavart senkit rajtam kívül,csak a felfogás számít :P

Már bánom,hogy annyira szégyellős voltam... Ha nagyon zavar,próbálkozz kontaktlencsével-a próbalencse ingyenes!

Most már én is lencsét használok,imádom,az életem részévé vált :) De hidd el,h ha nem foglalkozol vele,h ciki v nem,akkor más se fog :) Tapasztalat :P

2009. jún. 7. 17:32
 5/8 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat, meg is nyugodtam.:)
2009. jún. 7. 20:38
 6/8 anonim válasza:
szerintem nem gáz!miért lenne az?mind a kettőt azért viseled/jük hogy szépek legyünk a fogszabályzó csak 2/3 évig tart a szeműveg meg kitudja lehet 1 év után lekerül rólad!!ha valaki ezt gáznak találja ne foglalkozz vele a barátaidra hallgas mindig!!
2009. aug. 5. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Hugom pont ilyen és ettől még ugyanolyan szép
2009. dec. 15. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki :) Fogszabim van, és imádom. Mellette van szemüvegem is, de csak a táblához. Az sem vészes. Ha annyira zavar, csináltass kontaktlencsét, de nem hiszem, hogy szükség lenne rá.
2010. máj. 1. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!