Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogszabályzós lányok! Zavar benne?
Figyelt kérdés
Most rakták fel a fogszabályzóm (porcelán) és biztos hallottatok már ilyenről, raktak ilyen szájbad(i) pántot.Azoktól kérdezem akiknek van ilyen, zavar ez titeket a párotok orális kielégítésében (szájjal)?remélem értitek mire gondolok :)Normális válaszokat légyszi, köszi.:)2011. máj. 19. 15:59
1/4 anonim válasza:
hát én nem voltam hajlandó sz*pni vele de ahogy érzed :D
a pántokat meg csak estére tedd fel, mert amúgyis elég kiábrándítóak a fogorvos azt mondta tegyem fel napközben is persze még mit nem... -.-
2/4 anonim válasza:
Nekem nem volt "mobil" a pánt, szép is volt tőle a nyelvem.
Ha pasinak csinálod... hát nem lehet olyan átéléssel, de én mindig azt mondom: nincs lehetetlen, csak tehetetlen :)
20/l
3/4 A kérdező kommentje:
az első kommentelőnek: nem kivehetős :/ ilyen fém híd vagy micsoda :/
második kömmentelő: köszi a bíztatást hát nemtudok mit csinálni majd megpróbálom....majd óvatosan :)
2011. máj. 19. 16:53
4/4 A kérdező kommentje:
ja és hogy érted hogy "Nekem nem volt "mobil" a pánt, szép is volt tőle a nyelvem. " ?nemértem ezt a mondatot :)
2011. máj. 19. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!