Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok egy szemüveges és fogszabályzós fiúval, vagy ez kizáró okot jelentene? 23/f
fogszabályzó 23évesen? ne szopass már..
a szemüveg meg sokszor csak javít a dolgon.
tehát ezek nem kizáró okok szerintem.. a szemüveg lehet jó, a szabályzó meg majd idővel lekerül..
de a hozzáállásod már inkább kizáró.. hogy ezen görcsölsz
üdv.
22/f
hát én nem járnék :P már csak azért se mert nem vok homár :P na de most komolyan: detto szemüvegaes vok :P nem gáz :P ha rá költesz pár Kt isten király szemcsit lehet össze rakni:P a fogszabályzó meg : a csajok állandóan azzal jönnek h igényes csávót keresnek:P mi lehet igényesebb mint ha 1 fém bizbaszt elvisel a szájába azért h a fogai normálisan álljanak ?:P sztem értelmesebb csajoknál ez bele fér
18 F
réémesek vagytok, a szemüveg hát istenem szüksége van rá a fogszabályzót meg úgyis leveszik amitől ugye szebb lesz a foga akkor meg miért lenne gáz:P bezzeg egy izmos széles vállú pasi jobban bejönne aki ver is titeket-.-'
24/N
csak kellett a drámai hatás:P na de komolyan mindenki
úgy odavan a fogszabi miatt fölösleges:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!