Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok egy szemüveges és fogszabályzós fiúval, vagy ez kizáró okot jelentene? 23/f
A fogszabályzó nekem nagyon nem jön be pasin, holott nekem is volt. A szemüveg sem igazán vonz, soha nem volt szemüveges pasim. Tehát így látatlanban azt mondanám, hogy nem.
20L
Istenem nekem annyira nem számít, hoyg szemüveg, üvegszem, fogszabályozó! Az már számít, ha a pasi olyan igénytelen, h kirohadnak a fogai és büdös a pofája! Na olyannal nem járnék. De szemüveges, hát istenem... nehogy már ez zavarjon. Lehet, h jól áll neki! A fogszabályzó meg egyszer úgyis lekerül és szépek lesznek a fogai. Engem nem zavarna.
26/L
Azzal kell járni, akit szeretsz bakker... szívből.
Akkor nem tökmindegy, hogy más milyen véleménnyel van róla?
Vagy ha már ciki, akkor nme is jársz vele...?
O...m...g...
Bocs, most láttam, hogy te vagy a kérdés kiírója...
Akkor átfordítva az előző válaszomat:
Ha az illető jófej, helyes, kedves, normális pasi és még bele is szeretek, akkor nme hinném h kizáró ok lenne a fgszabi meg a szemüveg...
Aki meg szeret, annak úgyis tök mindegy, más meg ne érdekeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!