Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt akinek a csaja/pasija fogszabályzos? Titeket nem zavar? Mert az én pasimnak is van és engem nagyon zavar
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 18:52
1/11 A kérdező kommentje:
vagyis csók közben ... meg még elég szarul is csókol
2009. aug. 16. 18:55
2/11 anonim válasza:
akkor tanítsd meg csókolni te tökfej...
a barátnőmnek nincs, és nem is zavarna, mert szeretem, bár ez egy kihalóban lévő fogalom ma a 21. században
3/11 A kérdező kommentje:
légyszi ne tökfejezz , ha akarsz segítesz ha nem akkor nem kell h kommentálj
2009. aug. 16. 19:09
4/11 anonim válasza:
Ha szeretnéd, akkor nem zavarna. mivel tényleg tökfej vagy, ezért kifejtem: szakíts vele és hagyd, hogy találjon egy nálad normálisabbat, ne rabold az idejét.
5/11 anonim válasza:
valószínűleg nem a fogszabályzó a hibás. a barátomnak is volt fél évig, amikor összejöttünk, és engem egyáltalán nem zavart.
6/11 A kérdező kommentje:
nem tudom de én mintha érezném meg azt a fém izet is nah nem tudom , és nem hagyom ott , ennyiért miért hadjam ott
2009. aug. 16. 19:41
7/11 anonim válasza:
Azért "hadjad" ott te kis ostoba, mert nem szereted és csak hülyíted azt a szegény gyereket! ha igazán szeretnéd, egyáltalán nem zavarna a fogszabályzója. ennyi.
8/11 A kérdező kommentje:
hát 1 hete vagyuk együtt , még nem szeretem azért 1 hét alatt valakit megszeretni nem nagyon lehet , eddig 3 szor találkoztunk
2009. aug. 16. 20:14
9/11 anonim válasza:
nemtudom milenne zavaró a fogzsabályozóban szerintem senki nem szereti ha végignyalogatják a fogait.. else tudom képzelni, hogy ha szeretek vkit ezlegyen a legnagyobb problémám. És azzal sem értek egyet ha összejössz vkivel akit nem szeretsz. De gratulálok az 1 héthez...
10/11 A kérdező kommentje:
most én vagyok a hülye vagy ti ? hogy tud az ember mindenkit szeretni , akivel összejön ? ahoz hogy szeress valakit idő kell hogy megismerd , hogy tudd szeretni , hogy érezd hogy szereted
2009. aug. 17. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!