Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy fiú sok lánnyal lefekszik akkor mindenki azt mondja rá hogy milyen jó pasi és hogy milyen "töks" . P ha pedig egy lány sok fiúval fekszik le akkor riban?
Figyelt kérdés
én eddig egy fiúval volta, két kétdést is feltettem ma és nem elég h az egyiket törölték valamiért de mindenki leribncozott :(2013. szept. 2. 19:37
31/31 anonim válasza:
29
Ááh engem a végére elvesztettél.. Végig olvastam mindkettőtök gondolatmenetét így évekkel később, és egy szimpla tényezőn bukott meg a te elméleted:
Mindenkinek más a vérmérséklete, ösztön ide vagy oda. Nőnél, férfinál is.
Ismerek férfit, aki nem kíván sok szexet, abszolút nincs neki ez középpontban. Ismerek nőt, aki falja a palikat és nem akar megállapodni.
Nektek férfiaknak ez az ösztön dolog bocsánat, de takarózás csupán. A nőkben ugyanúgy ott a szexuális vágy, ugyanolyan arányban, csak a társadalom formáló hatására "muszáj" ezt takarni és leplezni, hogy miért (és elértünk a kérdéshez)?:
Mert a nő akkor egy r*anc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!