Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes pasi így gondolkozik egy 16 éves lányról?
"még csak 16 vagy... kis tinilány.
Csak arra kellesz a fiúknak... nekem is csak arra kellenél, mert más nem nagyon lehet csinálni egy kamaszlánnyal.. csak d*gni... mert egy normális/komoly kapcsolathoz még túl fiatal és éretlen vagy."
Ez egy komment volt, nem rám írták, csak kíváncsi vagyok mások is így gondolkoznak-e.
Nem alaptalanul gondolkodnak így..a valóban érett tini ritka mint a fehér holló.
A 20 alatti korosztályhoz tökéletes vagy kapcsolatra.
Ja akkor nem te hanem.akire írták.
De amúgy van olyan 15 éves lányismerősöm aki teljesen komoly,normális,és van olyan 18 éves aki egy óvodàs agyi szintjén van.
Emberfüggő.
Nekem a baratom 21 eves, en 16. Kb egy szinten vagyunk, sőt van amikor gyerekesebb mint en..:) nem a szex miatt jött velem össze, mert van masik 4-5 lány akik korabeliek, könnyebben kaphatóak (tudja hogy nem fogok egyhamar lefekudni vele, es hogy meg szuz vagyok), es szerintem csinosabbak is. (Kettojukrol láttam képet, bomba jo alak.. Stb)
16/L
én szívesen beletenném egy csinos 16 éves lányba :D de kétlem, hogy kielégítő beszélgetéseket tudnánk folytatni.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!