Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen pasit hogy lehet leállítani?
-16 éves
-helyes
-focista
Minden buliba fűzi a lányokat és mind össze jön neki szinte még olyannal is akinek kapcsolata van.1 komoly kapcsolata volt idáig,saját állítása szerint szerette a lányt,de 3 hónap után megcsalta(becsülöm benne,hogy SOHA nem beszélte ki senkinek a lányt)
Csókolóztunk már,de semmi több nem történt köztünk.De úgy érzem,és nem csak én gondolom így,hogy én lennék a megfelelő lány számára.Én elfogadnám,hogy a foci az "első" mert focisuliba jár, a karrierje,az álmai, nem hisztiznék,hogy keveset van velem ez miatt. Rengeteg mindenben hasonlítunk,komolyan mondom szinte minden tulajdonságunk stimmel.Tudom,hogy mikor mit fog csinálni,teljesen mintha a másik felem lenne. Úgy érzem tudnám nagyon szeretni,de nekem a bizalom a legfontosabb egy kapcsolatban. Hogy lehetne "megleckéztetni" hogy jobb útra térjen? Mit csináljak?
Tudom,hogy ez most hülyeségnek hangzik,de nekem nagyon fontos lenne.
16L
Meg kell tőle vonni a szolit, hajlakkot, és a tükröt, meg a márkás ruháit.
Közel az elmeosztályon fog kikötni.
azzal hogy helyes meg focizik nem lehet megalapozni egy kapcsolatot.miért van az hogy az összes lány a szőke herceget keresi?vagyis inkább pávákat?inkább szedj fel egy normális pasit!!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!