Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy pár év múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy pár év múlva az a stílus lesz a nyerő, amit ma még lenéznek?

Figyelt kérdés

A mai trend szerint az udvarias és kedves fiúk, férfiak a lenézettek/nevetségesek sok nőnél, a bunkók pedig a nyerők.Ahogy a dolgok állása alakul, az utóbbiak száma mintha nőne, az előbbieké pedig csökken, mivel senki nem szeretne a "férfibarátnő" szerepkörbe kerülni.

Ha ez így megy tovább, akkor x idő múlva már valószínűleg sokkal több lesz a tahó, mint a normális, kedves férfi. A nők majd választhatnak a bunkó, még bunkóbb és kőbunkó szintű férfiak közül és lassan nem is marad majd senki, aki a csalódások után vígasztalná őket.

Tehát ebből kiindulva, lehetséges volna az, hogy a jövőben felértékelődik majd a jófiúk csapata és az "értékes emberek" tényleg értékesek lesznek vagy csak egy utópia és max. annyi változik majd, hogy tízszer annyit sírnak majd a lányok?!

2013. szept. 1. 19:24
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Eddig 10 válaszból egy értékelhető. Köszönöm, 9-es!
2013. szept. 1. 19:40
 12/32 anonim ***** válasza:

én kerülöm a bunkó pasikat, nem csak azért mert előre gondolok, hogy nem akarok szenvedni, de semmi vonzót nem találok bennük. pl sokkal jobban szeretem amikor egy férfi érti a vicceimet és nem pedig leszól hogy de idióta vagyok. az utóbbi egyenesen kiábrándító.

úgy hiszem, hogy minden normális nő/lány hasonlóan tesz..

a nem normális lányoknak van szüksége bunkóra. :)

miért kell ilyen feltevéseket alkotni? egyszerűen nem kell megfojtani a kiszemeltet, vagy nem kell alapból olyan lányt választani, aki a bunkókra bukik.

ha nincs sikered akkor valószínű, hogy nem az a gond hogy kedves vagy! de persze foghatod arra hogy a buta nőknek bunkókra van szüksége, ha neked ezt könnyebb elfogadnod.

2013. szept. 1. 19:40
 13/32 anonim ***** válasza:
a te stílusod nem volt ,nem is lesz menő.
2013. szept. 1. 19:42
 14/32 anonim ***** válasza:

"mert az érzelmesebb egy papucs"

Te milyen bolygóról jöttél mégis?!

2013. szept. 1. 19:43
 15/32 A kérdező kommentje:
Csak elmélkedtem egy kicsit 83 %! Szerintem nem hülyeség, amit kérdeztem, főleg, ha belegondolsz, hogy manapság már egyre több nő panaszolja, hogy képtelenség normális férfit találni.
2013. szept. 1. 19:43
 16/32 anonim ***** válasza:

egy szóval se mondtam hogy könnyű. tényleg képtelenség, rengeteg a bunkó, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek normálisak!és hihetetlen de még a helyesek között is található még normális. a másik pedig, ha nekem valaki csalódást okoz, nem repülök másik kedves pasi karjaiba, mert az hatalmas genyóság. először elfelejtem az előzőt! aztán kezdek új kapcsolatba...

akinek a bunkók jönnek be, nem nevezhető nőnek, csak egy éretlen tinilánynak aki ezzel akar feltűnni.

2013. szept. 1. 19:55
 17/32 anonim ***** válasza:

"Te milyen bolygóról jöttél mégis?!"

Ezt te lehet, hogy nem tudod megérteni, viszont ha érzelgős vagy az egyenlő a bukással, hiszen a lány idővel megelégeli - ne essen félreértés nem akarok általánosítani mindenki más - nem egy hét után, de elege lesz belőle, ha folyton a szentimentalizmust viszed a kapcsolatba, mert akkor szeretni fog, aranyos leszel, kis cuki, viszont semmiképpen sem kelt vonzalmat hosszútávon. Nem kell kőbunkónak lenni, foglalkozni és törődni kell, de csak mértékkel, mindazonáltal személyes tapasztalat, hogy ha így állsz az ismerkedéshez könnyen lapátra kerülsz :S

2013. szept. 1. 20:05
 18/32 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! eljön az idő szerinted is az értelmes, okos udvarias és kedves, valamint a végtelenségig szerény fiúknak is, mint amilyen Te is vagy, csak várjál.

Addig a többi fiú éli az életét.

2013. szept. 1. 20:20
 19/32 A Tökös Kappan ***** válasza:

Az érzelmesség nem azt jelenti, hogy a kapcsolat folyton lelkizésről meg ilyenekről szól. Az érzelmesség szerintem abban kell, hogy megnyilvánuljon, hogy az illető empatikus, törődik a párja (és saját) érzéseivel, és nem fél azokat kimutatni, ha ki kell.

Túlagyaljátok.

2013. szept. 1. 21:05
 20/32 anonim ***** válasza:

Énis ilyen vagyok..habár nem teljesen..

Én találtam normális lányt :)

2013. szept. 1. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!