Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy pár év múlva az a stílus lesz a nyerő, amit ma még lenéznek?
A mai trend szerint az udvarias és kedves fiúk, férfiak a lenézettek/nevetségesek sok nőnél, a bunkók pedig a nyerők.Ahogy a dolgok állása alakul, az utóbbiak száma mintha nőne, az előbbieké pedig csökken, mivel senki nem szeretne a "férfibarátnő" szerepkörbe kerülni.
Ha ez így megy tovább, akkor x idő múlva már valószínűleg sokkal több lesz a tahó, mint a normális, kedves férfi. A nők majd választhatnak a bunkó, még bunkóbb és kőbunkó szintű férfiak közül és lassan nem is marad majd senki, aki a csalódások után vígasztalná őket.
Tehát ebből kiindulva, lehetséges volna az, hogy a jövőben felértékelődik majd a jófiúk csapata és az "értékes emberek" tényleg értékesek lesznek vagy csak egy utópia és max. annyi változik majd, hogy tízszer annyit sírnak majd a lányok?!
http://www.youtube.com/watch?v=lviSBxQOW0E
A jövő stílusa!
Én mindig inkább kedves vagyok és előzékeny másokkal, mint bunkó. Ez miatt még nem bántott senki (nő se), de nem is éreztem soha, hogy bunkónak kéne lennem, mert attól sikeresebb lennék a lányoknál.
Ez egy felesleges gondolatmenet, amit levezetsz. Inkább a magad értékeit próbáld megmutatni másoknak és fejleszteni önmagad, mint mutogatni a sikeres bunkókra. Nem hiszem, hogy neked az a lány kell, akinek a sznob pasik jönnek be. 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!