Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van elegem pasi (! ) létemre a sok magamutogatós "partycsajból", akikből rengeteg van, ellenben normális lányt szinte sehol nem látni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 21:46
1/28 anonim válasza:
Nem csak neked,de nincs mit tenni
2/28 anonim válasza:
Ez zavar engem is. 19 évesen elértem oda, hogy nem csak 1 éjszakára kellene csaj, hanem tartós kapcsolatra, de egyszerűen nem találok ilyen csajt, vagy aki ilyen, annak meg nem vagyok szimpatikus és nem lesz az egészből semmi...
4/28 anonim válasza:
nem csak neked, és most így jobb? vagy menjünk ki tüntetni, vagy mi legyen?
5/28 anonim válasza:
Ja,egy tűntetés jó lenne,vagy egy lázadás XD
6/28 anonim válasza:
Lehet hogy a normális csajoknak olyan pasi kell, aki nem csak 19 éves korára jutott el arra a szintee hogy nem csak 1 éjszakára kell neki a csak.
7/28 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz. Nagyon sok ilyen lányt ismerek, én is az vagyok.
8/28 anonim válasza:
Nem tudom, én sok olyan lányt ismerek:)
9/28 anonim válasza:
Nem csak neked van eleged belőlük. A barátom is megunta őket mielőtt összeismerkedtünk.
10/28 anonim válasza:
Normális csaj vagyok, de sajna nem a legszebb. A pasik a külsőre mennek, és ezért nem kapnak normális csajokat...Tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!