Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van elegem pasi (! ) létemre a sok magamutogatós "partycsajból", akikből rengeteg van, ellenben normális lányt szinte sehol nem látni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 21:46
11/28 anonim válasza:
Ellenben én nem 19 éves koromra jutottam el a tartós kapcsolatig, hanem sokkal korábban megjött az eszem, mégsem találok magamnak egy helyes rendes lányt ://
12/28 anonim válasza:
#7 és #8: Jó nektek. Én valahogy nem így érzem, hogy túl sokan lennétek...
14/28 anonim válasza:
Nyisd ki jobban a szemedet :) Sok olyan lány van aki normális de átnéznek felettük mert ezek a "magamutogatós partycsajok" kellenek nekik, mert ezek esztétikailag tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak :D aki meg olyan akinek nem tökéletes az alakja (mint nekem), esetleg valami hiba van az arcán az már felejtős...
15/28 anonim válasza:
Utolsó megmondta a tutit, és igen, ez van.
Sajnos számít a külső.
16/28 anonim válasza:
14.-es pont erről beszélek én is. Nekem pl. az alakom egész jó, de az arcommal gond van. Emiatt startból kevesebb pasi áll szóba velem. Az egy dolog, hogy aki megismer az nem akar lemondani rólam, de aki nem veszi a fáradtságot, hogy megtudja milyen vagyok, az elkönyvel csúnyának és panaszkodik, hogy nincs 1 normális csaj se a világon....
17/28 anonim válasza:
Nem, lány létemre nekem is elegem van ezekből. Mióta egyre több az ilyen csaj azóta lecsökkent a kapcsolatot akaró pasik száma mindenkinek csak az egyéjszakás partylányok kellenek.. velem se akarnak semmi komolyat mindenki csak egyre megy és már nagyon unom.:( 18/L
18/28 Szergej55 válasza:
Nem csak neked, züllünk keményen. Persze a másik oldalon is megtalálhatóak a megfelelő „egyedek".
19/28 anonim válasza:
Ugyanazt vàlaszolnàm, mint a hetedik. Ên meg sok könnyűvérű pasival futok össze, akik egyből letepernének, mègsem gondolom azt, hogy a legtöbb fiú ilyen, csak nincs szerencsém. 20L
20/28 anonim válasza:
Én is teljesen normálisnak tartom magam, csak annyi a defektem, hogy nincs semmi önbizalmam, és nehezen nyílok meg. Bár volt rám már egész sok jelentkező, de nagyon válogatós is vagyok. :/
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!