Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem van elegem pasi (!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van elegem pasi (! ) létemre a sok magamutogatós "partycsajból", akikből rengeteg van, ellenben normális lányt szinte sehol nem látni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 21:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Régebben én is így voltam ezzel, aztán egymásra találtunk egy normális lánnyal. Onnantól kezdve annyi partycsaj mutogathatja magát, ahány csak akarja. Figyelmen kívül kell őket hagyni, elvégre a figyelem táplálja őket.
2013. aug. 25. 00:57
 22/28 viktor123456 ***** válasza:
Azok a particsajok ugyanolyan normális lányok. Csak te nem értesz hozzájuk. :-)
2013. aug. 25. 10:54
 23/28 anonim ***** válasza:
14-es megmondta a tutit!!
2013. aug. 26. 16:50
 24/28 Nem mondod :D ***** válasza:
65%
Normális lány nagyon sok van...de ami nektek kell, az a szép normális lány...na olyan már kevés van.
2013. szept. 6. 15:46
 25/28 anonim ***** válasza:
76%
nagyon sok ilyen lányt ismerek, és furcsa mód egyiknek sincs barátja, pedig nem túl rondák.
2013. szept. 6. 15:47
 26/28 anonim ***** válasza:
KÖSZÖNÖM:') Van még értelme élni.
2013. szept. 22. 21:48
 27/28 anonim ***** válasza:

Az gáz ebben, hogy 19 évesen jöttetek rá, hogy sok "partycsajt" megdugtatok és kiéltétek magatokat, most meg várjátok a normális lányt!

Normális lány volt és van mindenhol, csak nektek tökéletes "partycsaj" kell!:P

2013. szept. 22. 22:01
 28/28 A kérdező kommentje:

27-es válaszadónak írom:

Soha nem voltam együtt particsajjal, és meglátásom szerint az oldalon írogató többi pasi többsége sem bírta őket soha! Szóval ezt most benézted... -.-

2013. szept. 23. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!