Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha ezt mondaná nektek a párotok?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nyaljam ki a seggét és ő jupiter én meg kisökör.
Mindezt csak úgy, nem vitatkoztunk semmin, és utólag azt mondja viccelt.
Már mondtam neki többször, hogy ezt fejezze be, azóta nem beszélek vele.
2013. aug. 31. 16:55
1/13 anonim válasza:
Megnéztem volna a meghökkent képed:xDDDDDDDDDDDDD
2/13 anonim válasza:
hány éves ?? gondolom 18 alatti
3/13 A kérdező kommentje:
25...
2013. aug. 31. 17:02
4/13 anonim válasza:
hát.. elég gáz.. de ezt h gondolta? nem lehet h csak vicc volt?:D
5/13 A kérdező kommentje:
most azt mondja viccelt
2013. aug. 31. 17:20
6/13 anonim válasza:
de gondolj már bele, sztem lehet h viccelt.. vannak néha hülye poénjaik....
7/13 A kérdező kommentje:
de már mondtam neki csomószor, hogy ilyenekkel ne vicceljen, most vagy tisztel vagy nincs értelme
2013. aug. 31. 17:27
9/13 anonim válasza:
Egyszer hoztam.fel valakinek,hogy miért szabad neki ezt,meg ezt,nekem meg miért nem és hogy amit szabad jupiternek,nem szabad a kisökörnek,utána folyamatosan kisökör volt a nevem :D
De amúgy ilyen kontextusban sz..rul esne.
10/13 anonim válasza:
Én nem vállalnám a kis-ökör szerepet.
Így nem lehet leélni egy életet senki mellett. Lehet, hogy van aki megteszi, én nem vagyok vevő az ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!