Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok hozzá, ha a párotok nekimenne annak, aki beszól nektek?
Velünk ma ez történt. Sétáltunk az utcán, elhaladtunk egy részeg fószer mellett, hallottam, hogy dörmögött valamit, de én nem is figyeltem rá, nem is értettem, mire egyszer csak hátrafordult a barátom, kiosztotta és bevágta a bokorba.
Ügyet sem vetek a bunkó emberekre, pláne nem a részegekre, az agresszivitás és durvaság minden formáját utálom. Le is szidtam a barátomat, hogy minek hősködik, miért nem szarja le az ilyen alakokat.
Megvert egy olyan embert,aki magáról sem tud.
Igazad van,hogy szóltál neki.
Ha nem egy részegről lenne szoó, akkor örülnéék.. de az ilyen embereket meg csak szánni kell, nem megverni..
De legalább megvééd <3 !! :))
Csak azért nekimenni valakinek, mert beszólt, értelmetlen macsóság, ráadásul veszélyes is lehet. Noha egy részeget ezért megrakni szánalmas, mintsem hősies. Ez az egész z ego fényezésére szolgál csupán (noha biztos vagyok benne, hogy azért ott legbelül igencsak imponált neked a dolog kedves kérdező).
Én bizonyosan nem mennék neki rögtön valakinek, csak mert beszól. Ha nagyon inzultál egy lányt a társaságomban, maximum szólok neki, hogy nem kéne, de ennyi. Amíg egy ujjal sem ér hozzá, nem érdemes kockáztatni. Ha mondjuk megragadná, meg akarná ütni vagy ilyesmi, akkor viszont nem köszönné meg, amit tőlem kap (mivel igencsak meg tudom lepni az embereket).
Amíg azonban nem vagyunk veszélyes helyzetben, értelmetlen verekedést kezdeményezni.
Önmagunk, és mások védelme ott kezdődik, hogy elkerüljük a balhét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!