Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki úgy érzi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki úgy érzi, rossz testbe született?

Figyelt kérdés

Fúha, már előre félek az oltásoktól. :) De mindegy.

Szóval szívesen ismerkednék ilyenekkel, akár fiú, de lánynak érzi magát, akár fordítva, mert néha én is így érzek és jó lenne olyannal beszélni, aki hasonlóan érzi.. Meg barátkozni is, hátha van köztetek pesti. :)

18/L

2013. aug. 29. 11:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, a vagyon nem test vagy szépségfüggő. Te is lehetsz milliárdos csak tegyél meg mindent érte.
2013. aug. 29. 11:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Tudom, csak azt mondom hogy jobb lett volna annak születni. :)
2013. aug. 29. 11:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Miért érzi sok retardált szükségesnek, hogy poénra vegyen egy amúgy igen fontos társadalmi kérdést és helyzetet felvető kérdést?
2013. aug. 29. 11:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Nincs nemi identitászavarom, én nekem jó fiú bőrben, csak egy másik fiú testet jobban értékelnék. A vicc pedig az, hogy ezt akkor éreztem először, amikor még kis pösc koromban belenéztem a tükörbe. Már ott úgy éreztem, hogy nem stimmel valami.
2013. aug. 29. 12:02
 15/18 A kérdező kommentje:
#13 Egyébként nagyon igazad van, ez egyáltalán nem olyan amivel viccelni kéne. Én ismertem is olyat, aki így érezte, meg ugye én is így érzem, és elhihetitek hogy sokszor egy pokol az egész. Mert gondolj bele, te mit tennél ha hirtelen átváltoznál másik neművé? Nem éreznéd magad jól mert te nem az vagy. Dehát ezt az életbe nem fogják megérteni azok akik nem érzik így. :) (tisztelet a kivételnek)
2013. aug. 29. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Identitászavarnak nevezik ezt a "betegséget" és pszichológus kezeli amúgy az ilyen embereket.. már akik tisztában vannak vele, hogy abnormális.

Természetesen én nem vagyok erre példa, egy olyan testet kaptam, amiben könnyen kiteljesedhetek személyiségemnek.

L

2013. aug. 29. 12:17
 17/18 anonim ***** válasza:
+megfelelően
2013. aug. 29. 12:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Néha elgondolkodom rajta, hogy túl fiús vagyok, hogy több férfias dolog vonz, mint női, aztán rájövök, hogy azért, ha jobban belegondolok sok lányos dolgom is van..

valamint abszolút 100%-ig a férfiakhoz vonzódom szexuálisan.. Szóval ez fura kérdés, lehet valaki erre már azt mondja, hogy ő biztos rossz testbe született, mert annyira pasis.. Én szerintem minden személyiség kérdése.. Néha könnyebb ráfogni arra, hogy azért nem tudok táncolni, azért nem érdekel a főzés..stb..stb.. Közben meg, ha kicsit megerőltetné magát az ember lehet menne..Amúgy pedig még viszonylag fiatal vagy, lehet 5 év múlva máshogy gondolkodsz majd a dologról.. Én 18 évesen akkora rockernek éreztem magam, hogy eldöntöttem, ha egyszer gyerekem lesz Kurt-nek fogom nevezni és szerelmes voltam Alice Cooperbe.. Ehhez képest ma már minden zenét meghallgatok, néha még discoba is elmegyek és kevesebb fekete ruhát hordok, mint amennyi színeset.. 23/L :)

2013. aug. 29. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!