Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki úgy érzi, rossz testbe született?
Fúha, már előre félek az oltásoktól. :) De mindegy.
Szóval szívesen ismerkednék ilyenekkel, akár fiú, de lánynak érzi magát, akár fordítva, mert néha én is így érzek és jó lenne olyannal beszélni, aki hasonlóan érzi.. Meg barátkozni is, hátha van köztetek pesti. :)
18/L
Identitászavarnak nevezik ezt a "betegséget" és pszichológus kezeli amúgy az ilyen embereket.. már akik tisztában vannak vele, hogy abnormális.
Természetesen én nem vagyok erre példa, egy olyan testet kaptam, amiben könnyen kiteljesedhetek személyiségemnek.
L
Néha elgondolkodom rajta, hogy túl fiús vagyok, hogy több férfias dolog vonz, mint női, aztán rájövök, hogy azért, ha jobban belegondolok sok lányos dolgom is van..
valamint abszolút 100%-ig a férfiakhoz vonzódom szexuálisan.. Szóval ez fura kérdés, lehet valaki erre már azt mondja, hogy ő biztos rossz testbe született, mert annyira pasis.. Én szerintem minden személyiség kérdése.. Néha könnyebb ráfogni arra, hogy azért nem tudok táncolni, azért nem érdekel a főzés..stb..stb.. Közben meg, ha kicsit megerőltetné magát az ember lehet menne..Amúgy pedig még viszonylag fiatal vagy, lehet 5 év múlva máshogy gondolkodsz majd a dologról.. Én 18 évesen akkora rockernek éreztem magam, hogy eldöntöttem, ha egyszer gyerekem lesz Kurt-nek fogom nevezni és szerelmes voltam Alice Cooperbe.. Ehhez képest ma már minden zenét meghallgatok, néha még discoba is elmegyek és kevesebb fekete ruhát hordok, mint amennyi színeset.. 23/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!