Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem szinte csak a hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem szinte csak a hosszú hajú fiúk jönnek be, de alig van ilyen. Szerintetek hol vannak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 16:02
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Erről beszéltem...ovoda
2009. nov. 1. 20:26
 42/51 anonim ***** válasza:

az én exemnek hosszú haja van, de a pali szánalmas... viszont a mostani barátomnak meg rövid van... és ő tökéletes... szal nem minden arany ami fénylik...

de nekem is a hosszú hajúak jönnek be... tesóm viszont frászt kap tőlük...

2009. nov. 15. 22:41
 43/51 anonim ***** válasza:

Fölösleges vitázni,mert nem gáz, ha egy fiúnak hosszú haja van... A beat korszak óta nem az. Vannak olyanok akik szűklátókörüek, és más az izlésük, ennyi.

Ja, és Brad Pitt számomra sokkal szimpatikusabb hosszú hajjal...:9

2010. jan. 19. 15:06
 44/51 anonim ***** válasza:
Hogy válaszoljak a kérdésre: itt! hahó:D érdekelne, hogy mi jellemzi azt akinek szinte csak a hosszúhajúak jönnek be. pl milyen zenéket szeretsz? Vagy nem ez alapján szelektálsz? Egyik évfolyamtársamnak csak a hosszúhajúak jönnek be de ő túlzásba esik és kb csak a zene körül forog a csaj érdeklődési köre. És ez elég szomorú szerintem.. Milyen dolgok érdekelnek?
2010. febr. 21. 18:05
 45/51 anonim ***** válasza:

nekem azért tetszene egy olyan lány aki hasonlóan mániákus zenekedvelő mint én

egy hosszú hajú fiú :D:D

2010. febr. 22. 21:57
 46/51 anonim válasza:
100%

Nekem eddig mind hosszú hajú fiúim voltak....és azok is lesznek.

Valahogy rövid hajú fiúk nem tudnak egyáltalán lázba hozni..abszolúte hidegen hagynak.

Nálunk rockereknél a hosszú hajnak jelképe,értéke van...akárcsak a bibliai Sámson történetében

2010. márc. 15. 00:56
 47/51 anonim ***** válasza:

ááá legutsóó jóó vagy :D:D:D:D:D:D::D:D

imádlak :P:P:P

2010. márc. 15. 13:21
 48/51 anonim válasza:
Mellesleg nem élhetek muzsikaszó nélkül....most Guns'N1Roses bömböl nálam(persze a régi)
2010. márc. 15. 13:43
 49/51 anonim ***** válasza:
nálam nirvana.. de sebaj :D az is jó :P
2010. márc. 16. 17:53
 50/51 anonim ***** válasza:

2009-10-31 17:37-esnek:

Ez nem kulsoseg. Valahogy ERŐ van a hosszu hajban, termeszetesseget sugall, ferfiassagot. És minden ferfi SZÉP, ha haj keretezi az arcát, és minden ferfi CSUNYA. ha nem keretezi haj az arcát. Tovabba 2fele ferfi van, aki kopaszodik, és akinek suru marad a haja. Ez hormonalis/genetikai kulonbsegekrol arulkodik, és mint tudjuk, a hormonalis/genetikai összeillőság alapján valasztanak a lanyok.:)

Én is hosszuhajpárti vagyok, 35 éves nő.

2011. máj. 14. 23:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!