Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem szinte csak a hosszú hajú fiúk jönnek be, de alig van ilyen. Szerintetek hol vannak?
az én exemnek hosszú haja van, de a pali szánalmas... viszont a mostani barátomnak meg rövid van... és ő tökéletes... szal nem minden arany ami fénylik...
de nekem is a hosszú hajúak jönnek be... tesóm viszont frászt kap tőlük...
Fölösleges vitázni,mert nem gáz, ha egy fiúnak hosszú haja van... A beat korszak óta nem az. Vannak olyanok akik szűklátókörüek, és más az izlésük, ennyi.
Ja, és Brad Pitt számomra sokkal szimpatikusabb hosszú hajjal...:9
nekem azért tetszene egy olyan lány aki hasonlóan mániákus zenekedvelő mint én
egy hosszú hajú fiú :D:D
Nekem eddig mind hosszú hajú fiúim voltak....és azok is lesznek.
Valahogy rövid hajú fiúk nem tudnak egyáltalán lázba hozni..abszolúte hidegen hagynak.
Nálunk rockereknél a hosszú hajnak jelképe,értéke van...akárcsak a bibliai Sámson történetében
ááá legutsóó jóó vagy :D:D:D:D:D:D::D:D
imádlak :P:P:P
2009-10-31 17:37-esnek:
Ez nem kulsoseg. Valahogy ERŐ van a hosszu hajban, termeszetesseget sugall, ferfiassagot. És minden ferfi SZÉP, ha haj keretezi az arcát, és minden ferfi CSUNYA. ha nem keretezi haj az arcát. Tovabba 2fele ferfi van, aki kopaszodik, és akinek suru marad a haja. Ez hormonalis/genetikai kulonbsegekrol arulkodik, és mint tudjuk, a hormonalis/genetikai összeillőság alapján valasztanak a lanyok.:)
Én is hosszuhajpárti vagyok, 35 éves nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!