Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem szinte csak a hosszú hajú fiúk jönnek be, de alig van ilyen. Szerintetek hol vannak?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 16:02
31/51 anonim válasza:
nekem csak egyiknek volt, de szerencsére levágatta, így már a csajoknak is bejön az osztályban
32/51 anonim válasza:
Ezen ne vesszünk össze.. mindenkinem más az ízlése.. :]
33/51 anonim válasza:
22:43-as kedves kislánynak üzenem, hogy még mindig nem érti, vagy nem akarja megérteni, hogy attól mert valakinek hosszú haja van, még nem lányos. Nehéz a felfogásod, esetleg írjak példát , kik azok, akiknek hosszú hajuk van, még sem lányosak? Vagy anélkül is megérted? Szívesen segítek a megismerésben. (Mellesleg nem hosszú hajú fiú vagyok, aki magára vette a te primitív hozzászólásodat..)
34/51 anonim válasza:
Az igényesség meg korántsem ott kezdődik, hogy rövid, vagy hosszú a haj.. Inkább menj a dizsibe, az tele van rövid-zselésekkel, amik a te zsánereid! Üdv! :)
35/51 anonim válasza:
14:04 nem érdekel mit mondasz akkor is lányos a hosszú haj, nem kell példa mert tudom magamtól is h lányos. Utolsónak: mennék én dizsibe de vasárnap van, és Mindenszentek, szal ilyenkor nem kéne bulizni. üdv neked is
36/51 anonim válasza:
14:11 Nem veszed észre, hogy csak te gondolod így? A hosszú haj egy fiúnak/férfinak egyáltalán nem lányos.. úgyhogy szerintem hagyd ezt. Úgysem fogsz tudni minket meggyőzni.. :]
37/51 anonim válasza:
18:48 hagyjál már a hülyeségeddel!! nem látod hogy mit csinálsz? kicsit gáz vagy! jah és többen agyunk akik szerint lányos szal kuss!
38/51 anonim válasza:
18:51 Hogy mit csinálok? Próbállak megygőzni. Bár látom hiába, mert nem fog menni. Maradjunk annyiban, hogy van aki szerint lányos, és van aki szerint nem. Én gáz? Nézd már ki mondja.. haha. Üdv!
39/51 anonim válasza:
Szánalmas amit ketten csináltok
40/51 anonim válasza:
19:37 inkább maradtál volna csöndben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!