Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem szinte csak a hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem szinte csak a hosszú hajú fiúk jönnek be, de alig van ilyen. Szerintetek hol vannak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 16:02
1 2 3 4 5 6
 11/51 kolosszus22 ***** válasza:
84%

Keresgélj a rockerek között, ott van sok hosszú hajú fickó! Mindenesetre én mindig szánalmasnak és nevetségesnek találom, valaki apró és jelentéktelen külsőségek alapján szelektál. Én mindig az összhatást nézem egy lányban, és nem koncentrálok egy testrészére v. hajára. Elég nehéz lesz így magad mellé bárkit is találni, de talán majd kinövöd!

22/F

2009. okt. 31. 16:28
 12/51 anonim ***** válasza:
Otthon fésülködnek
2009. okt. 31. 16:29
 13/51 anonim ***** válasza:
11%

""Egy nyávogós diszkó3,14csának förtelmes, mert "vá, tüsihaj! vá, kopasz!". Meg csillámot apád heréjére. Akinek jól áll a hosszú haj, hadd hordja. Én is úgy éreztem jól magam, másoknak is úgy tetszettem. Neked ez nem jön be, nekem meg az hogy naponta 12x megdugatod magad a dizsi wc-jében. Na, kvittek vagyunk? Persze, hogy nem mert a lelkedbe gázoltam, szörnyű, mi?""

Te most miről beszélsz?? Az első 2 mondatot nem igazán lehet értelmezni de mindegy. Amúgy nem 14 hanem 17 éves vagyok, jah és itt a hajról van szó és nem arról h dugatod meg magad. Szal szentem te egy nyomorék vagy, de szentem ne is írjál vissza, mert úgy sem érdekel amit írsz!

2009. okt. 31. 16:30
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
17 vagy, de mégsem érted. Frenetikus. 3,14-et mondd ki szépen hangosan. Még egyszer. Na jó, még egyszer. Nem rémlik? Segítek: PÍ. Menj vissza a padba, reszelgessed a körmödet.
2009. okt. 31. 16:42
 15/51 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta bnőm h jo h most rövidebb hajam van de az se baj ha emo vagyok :D szoval sztem nem kéne ennyire szelektálni...
2009. okt. 31. 17:00
 16/51 anonim ***** válasza:
100%
16:42-es nagyon nagy vagy! :D
2009. okt. 31. 17:10
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Kis segítség: 3,14= pí
2009. okt. 31. 17:27
 18/51 anonim ***** válasza:
94%

16:28-asnál van a pont szerintem!

Hogy lehet ilyen jelentéktelen külsőségeknél leragadni? Nekem 5 évig hosszú hajam volt, hátközépig érő, és levágattam, pont emiatt! Rocker vagyok most is, ugyanolyan ruhákba járok, de megutáltam hogy a lányoknak csak egy "rockerpasi" kell, hát engem ne ilyen divatőrültségek miatt szeressenek. Valaki zselés fejről írt, látjátok ez a baj, csak végleteket láttok! Csak a hosszú hajú rocker meg a zselés fejű diszkós létezik a világon??? Hogy lehet ennyire sarkítva gondolkozni? Nekem mióta rövid a hajam tüskés, de nem a zselétől, hanem mert ilyen az alapállása, és nagyon rövid, katonásan rövid. Na, bumm, nem vagyok hosszú hajú rocker, sem zselés fejű tuccer, ennyit erről.

Amúgy menj el akármelyik nagyvárosba, bármelyik kocsmába (ne a túl drágákba), a rockereknek általában az a törzsheje. De amúgysem kell sokat keresgélned, manapság minden 2. srácnak hosszú haja van, hát ebbe is beleuntam egy kicsit, na mindegy, ez már más téma...

2009. okt. 31. 17:37
 19/51 anonim ***** válasza:
9%
b*szdki te elég kocka vagy! Nem arra mondtam h nemértem mi az a 3,14 hanem h qrvára nem értelemes amit mondtál! pl. fordíts már le nekem mi az, hogy - Meg csillámot apád heréjére. Bocs de nem vágom ezt az indián szlenget. De amúgy meg nem érdekel h mit mondasz, mert te azétr mondod mert fájt h beszóltam a ronda hosszúhajad miatt! h*lye lányos kis vakarcs vagy, hibába szidsz itt a neten keresztül
2009. okt. 31. 17:58
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretem a hosszú hajú fiúkat. Persze nem mindegyiket, de nagyon kevés fiú van, akinek nem állna jól a hosszú haj. És nem tartom férfiatlannak egyáltalán.
2009. okt. 31. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!