Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több ilyen nő van? Lehet valami oka, hogy így viselkednek?
Figyelt kérdés
Lehet annak valami oka, hogy egy nő egy falat épít maga köré, nem lehet hozzá közel kerülni vagy csak nagyon nagyon nehezen nyílik meg, nőknek, férfiaknak egyaránt. Úgy viselkedik mint egy jéghegy. Vagy van itt is ilyen nő? Ők miért viselkedhetnek így?2013. aug. 27. 15:21
21/28 anonim válasza:
Van jobb dolgom is, mint egy pofátlan "bánatos kutya" kérdésére válaszolnom, aki a saját orientációjával sincs tisztában.
22/28 anonim válasza:
21 Jobb és boldogabb napokat neked, legalább olyat mint ami nekem van most:D
23/28 A kérdező kommentje:
Hogyne, pusztán kíváncsi vagyok, ennyi a válasz :)
2013. aug. 27. 16:19
24/28 A kérdező kommentje:
21-es: én azért úgy gondolom, hogy normálisabb hangnemben is meg lehetett volna oldani a hozzászólásodat. Ha nem szeretnél válaszolni, nem csak az övére de az én kérdésemre sem, akkor nem muszáj, nyilván senki nem kötelez rá és ezzel nincs is semmi baj ha nem válaszolsz :)
2013. aug. 27. 16:25
25/28 anonim válasza:
Kutya: Hatottak a gyógyszerek? :) Örömmel hallom :)
26/28 anonim válasza:
25 Neked biztos, gondolom azért van "némi" élet benned:DD lévén én nem élek gygyszereken:)
27/28 anonim válasza:
Ilyen vagyok,a néhány baráttal is elég,ha havi 1X beszélek.A problémáim többnyire megmaradnak nekem,nem érzek kényszert hogy beszéljek róluk pedig sok van,és sokszor nem is vagyok túl jól.De gusztustalanok az emberek látom,tapasztalom mit csinálnak egymással,ismerősök barátok is,velem ne szúrjon ki senki,így nincs rajtam "fogás".
Idegenekkel jobban tudok beszélgetni, mint a környéken lakókkal,akiket ismerek.Velük ritkán váltok néhány szót.
Nem vagyok emberbarát,kerülöm őket ha nincs rájuk szükségem(boltban nehéz lenne),nekem így jó,nyugodtabb így élni.
26
28/28 anonim válasza:
Falas emberekhez is közel lehet kerülni, ha jól nevelt vagy, vagy okos :). Kérdés, hogy megéri-e. De ez meg úgyis csak utólag derül ki, mert egyéne válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!