Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért viselkednek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért viselkednek a baráti társaságai előtt máshogyan?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy nem akar észre venni, nem annyira figyel, nem köszön de ha egyedül van akkor ellenkezőleg. De akkor is az van ha én vagyok a barátnőimmel nem pedig ő a haverjaival. ez is valami jel ?

19/ fiú és 18/l

2013. márc. 10. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:

eddig b.zikat ismertél

bezzeg én hajjaj

2013. márc. 10. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
csak annyi h szégyel téged vagy talán saját magát...hagyd ott és gyere hozzám:D 22F
2013. márc. 10. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ilyent nem tapasztaltam. Ha találkoztunk, rögtön odajött hozzám, mindegy, hogy kivel voltam.
2013. márc. 10. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Itt hajdú biharba a lányok olyanok hogy másak baráti társaságba mint egyedül...
2013. márc. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!