Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy lefeküdjön velem, anélkül, hogy úgy viselkednék, mint egy közönséges ribanc?
...nem mentem bele.
idáig még együt is éreztem veled. de 16 évesen egy 23 évessel??? Ennyivel be is éred??? juj ezek kemény szavak és ha ez lerí rólad a valóságban is, akkor nagyon nagy bajban vagy ileltve lehetsz késöbb :/
"de én ennyivel beérném. 16/L"
"anélkül, hogy úgy viselkednék, mint egy közönséges ribanc?"
Ez így nehézkes kérdés egy picikét.
ma 10:54
ha még vársz pár hónapot a szüzességed elvesztésével akkor az én szememben egy tőkéletes Nő képét fogod mutatni. :) Legyél erre büszke, hogy te nem ordítasz együtt a farkasokkal. :)
16 évesen milyen csalódásokba fáradtál bele? -.-
Szerintem ez nagy hülyeség már bocsi. Érzelemmentesen szexxel miért jó elveszíteni a szüzességed? Nekem fontos volt hogy olyannal történjen akit szeretek. Bár lehet hogy régies a felfogásom. Soha nem bántam meg hogy vártam vele az első szerelmemig.
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!