Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az összes painak csak arra kellenek a csajok hogy lefektessék őket?
Én eddig csak ezt tapasztaltam...kivétel azoknál a srácoknál akik örülnek ha egy lány egyáltalán szóba áll velük...csak ők tisztelik és csak ők tudják megbecsülni a csajokat?legalábbis így az én korosztályomban ezt vettem észre
16L
Jó akkor fiúismerősöm.....ha így megfelel(és am nemcsak 16 éves hanem még 17, 18, 19, 20is)
és nekem például nem tűnt fel hogy csak a 20on felüliekkel kezdenének....én pl elég sok pasit utasítottam vissza akik 20on felül vannak a koruk miatt..

17:28
szal szted a csajok hibája hogy a pasik csak a szexet látják egy lányban és nem a barátnőt?mert pl nekem tetszett egy ilyen srác és ő alapból csak a szexre megy barátnőt nem akar....

Nem minden pasi ilyen, nekem elhiheted. Ha egy pasi szerelmet akar, akkor mindent meg fog tenni azért a lányért, akit értékesnek tart és aki megéri a fáradtságot.
De ha csak szex kell neki, akkor azt szinte mindenhol megkaphatja. Most komolyan te tisztelnéd azt és megbecsülnéd, akiért nem kell megküzdeni, hanem azonnal megadja neki, amit akar?
Fogsz találni olyat, aki tisztelni és becsülni fog, de egyelőre nekem úgy tűnik, hogy nem a baráti társaságodban fogod megtalálni az illetőt.
Hát igazából lány létemre én szeretném azt ha egy pasi megadná amit akarok(nem szex, hanem szeretet stb...) de tudom h nem így értetted:)
ebből a szemszögből nézve nem, én könnyűvérű kur.váknak tartom az ilyen lányokat...

"Te bizony meleg vagy, próbálkozz a fiúkkal!"
Max a 2 apád homokos te barom...

Személy szerint én egyáltalán nem arra hajtok
Persze nem is vagyok az a "divatb*zi"
Nekem az kell, hogy érezzem, hogy valaki mellettem van, számíthatok rá, elmondhatok neki bármit, ami aggaszt, és ugyanez fordítva, én is segítek neki
A testiség csak másodlagos, természetesen nem elhanyagolható, de 16 évesen még természetesen nem kellene tapasztalatokról beszélni
18/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!