Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az összes painak csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az összes painak csak arra kellenek a csajok hogy lefektessék őket?

Figyelt kérdés

Én eddig csak ezt tapasztaltam...kivétel azoknál a srácoknál akik örülnek ha egy lány egyáltalán szóba áll velük...csak ők tisztelik és csak ők tudják megbecsülni a csajokat?legalábbis így az én korosztályomban ezt vettem észre

16L

2009. okt. 30. 19:00
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
*pasinak
2009. okt. 30. 19:00
 2/31 A kérdező kommentje:
kort is nemet is légyszi:)
2009. okt. 30. 19:01
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

16 éves korban már tapasztalatról beszélsz? Elég szomorú: /

Én a nőkre mindig értékként tekintettem, arról már igazán nem tehetek, hogy én vagyok az aki nem akar lefeküdni senkivel és ezért hagynak el sorjában. -.-

19/F

2009. okt. 30. 19:03
 4/31 anonim ***** válasza:
0%

miért, mit gondoltál... mire? Oo

16/L

5/31 anonim ***** válasza:
100%
ne általánosíts. attól, hogy te addig csak olyanokkal találkoztál, nem jelenti azt, hogy csak olyanok vannak, akár a te korosztályodban is. akiket meg te úgy jellemzel, hogy "örülnek, hogyha szóba áll velük egy lány", lehet, hogy másoknak tetszenek, és ez elég bunkó hozzáállás másokhoz...
 6/31 anonim ***** válasza:
95%

Figyi férfiaknál 3 féle nő van.

1. A neutrális, vagyis aki nem kell semmire

2. Az akit egyszerűen le akarnak fektetni

3. Akit szeretni akarnak + lefektetni

Tehát a kérdésedre a válasz az, hogy részben igaz részben nem.

2009. okt. 30. 19:04
 7/31 anonim ***** válasza:
65%
A csajok meg csak arra varnak,hogy gerincre vagjak oket.
2009. okt. 30. 19:06
 8/31 A kérdező kommentje:

mmint úgy tapasztalatból hogy a férfiismerőseim 97%a ilyen...és a kérdés arra vonatkozik hogy csak erre szóval nem arra hogy kapcsolat csak úgy szimplán...

és az örülnek hogy szóba állnak velük kategória az akik extrém csúnyák vagy valami nagyon nagy gond van a viselkedésükkel...nem az akire ránézel és azt mondod hogy ez nem tetszik

2009. okt. 30. 19:08
 9/31 anonim ***** válasza:
39%

ki vagy te, hogy ítélkezz mások fölött, hogy extrém csúnya????

remélem ezt egyszer valaki a te szemedbe is mondja majd, hogy ő meg téged tart valaki extrém csúnyának... remélem jól fog esni, és remélem majd az mond neked ilyet, aki mondjuk tetszik neked.

2009. okt. 30. 19:13
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz el azon, hogy miért ilyen férfi ismerőseid vannak ? Miért nincs érzelem ezeknek a fiúknak az életében ?

Miért keresed az ilyen emberek társaságát ?

Lehet, hogy más közösségben más jellemű fiúk vannak ?

2009. okt. 30. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!