Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az összes painak csak arra kellenek a csajok hogy lefektessék őket?
Én eddig csak ezt tapasztaltam...kivétel azoknál a srácoknál akik örülnek ha egy lány egyáltalán szóba áll velük...csak ők tisztelik és csak ők tudják megbecsülni a csajokat?legalábbis így az én korosztályomban ezt vettem észre
16L
19:13
köszönöm hogy ilyen szépen lényegretörően válaszoltál a kérdésemre:)
a válaszod alapján gondolom te is ebbe a kategóriába sorolod magad...egyébként a legtöbb ilyen extrém-csúnya ember maga tehet róla pl nem valami ápolt a külseje(150kg, hosszú zsíros haj, hosszú szakál) nem hinném hogy az ilyen emberek olyan sok lánynak tetszenének

Az IQ-m 107 már megbocsáss...aki jól tanul az nem stréber én is jól tanulok...vagyis inkább jó jegyeket kapok..és nem valami szar iskolában ahol minden hülye ötöst kap hanem egy jó gimnáziumban...
és tessék akkor a kérdésekre a válasz:
Ezeknek a fiúknak vannak érzéseik (legalábbis akivel bővebben megbeszéltük ezt annak vannak) de ő pl fél a csalódástól és ez így kényelmes neki
Nem keresem a társaságukat, sőt a legtöbbről nem is tudtam hogy ilyenek csak miután megismertem őket
Nem vagyok benne biztos hogy más társaságban mások a fiúk, mert mindenkitől csak ezt hallom hogí ilyenek a fiúk
És most beszéltem egy másik ismerősömmel és azt mondta ha lenne lehetősége ő is ezt csinálná...de sajnos nincs

ÉN is ezt tapasztaltam, amit te, csak én fiú vagyok, és tényleg igaz, nekem is a kevésbé jól kinéző haverjaim azok, akik becsülik a lányokat, és a "szépfiúknak" igen, nekik csak arra kellenek a csajok.(ebben a korban)
De vannak oylan srácok is, akik "szépfiúk", megéis becsülik a lányokat.
Ilyen dologról meg ne általánosíts, hogy csak a csúnyák becsülik a lányokat/nőket!
Én is becsülöm a nőket, és körülöttem élők szerint nem vagyok csúnya!
17/F
Örülök neki hogy vannak normális srácok is:)am nem azt mondtam hogy a csúnyák becsülik a nőket...olvasd vissza a komit...
Rendben van nem általánosítok..akkor tessék
Azok a srácok akik normálisan néznek ki, ápoltak stb...nekik a 90%ának csak arra kellenek a csajok hogy lefeküdjenek velük?És akik olyan szinten elhanyagoltak és ápolatlanok hogy nem nagyon állnak velük szóba a lányok azok becsülik meg a lányokat?

Sajnos azért, mert a korodbeliek mindig a 20on éves pasikra hajtanak, és ez könnyen elveheti az ember kedvét a kapcsolatoktól. Ha már nem lehet szerelem+szex, akkor legalább szex legyen, erre vannak a könnyűvérű lányok.
DE! vannak kivételek, de szerintem van alapja annak amit írtam..

Ilyen ismerőseim nekem is vannak.
Ronda dolog, de van ilyen, de ne amortizáljuk le a pasikat, szerencsére csomó van akinek nem csak erre kell egy csaj.
Akiknek meg szexre kell, annak fel kéne nőnie sürgősen.
17, L

ööö férfiismerős? a 16 éveseket nem titulálnám férfinak, ha meg az idősebbekkel lógsz, nyilván kihasználják.
igenis vannak normális pasik, de nem a 16 éves FÉRFIAK között, mert ők most lázadnak és most akarnak kipróbálni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!