Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Szerintetek mennyire hibás egy nő, ha házas emberrel kezd, melyik fél hibásabb?
Úgy látom te az a nagyon kötekedős fajta vagy.
Mi a f...nak teszel fel itt kérdéseket ha nem fogadod el a válaszokat ???
Te meg pont a nőt próbálod ártatlannak beállítani.Úgy érvelsz mintha neki kötelező lenne belemenni a szeretői viszonyba amire a gonosz pasi erőltet rá..
Nézd a pasik sokkal inkább ösztönlények.ha rámászik egy csinos,fiatal nő annak nehéz hűségesnek lenni a egyre kevésbé vonzó feleséghez..
Egy önző mocskos ribi vagy (kérdező).Sajnos a rendszer nem engedi a megfeleő szó használatát :D
Sok nős pasit kívánok neked !
ma 15:14
Mennyire nem tudsz olvasni? :D
Pont írtam,hogy egyik fél sem vagyok.....
"Miért teszed fel a kérdést,ha nem fogadod el a válaszokat?"
Ha nem értek egyet vele,akkor miért lennék kötelező elfogadni?
Megcáfolhatom,nem?
Inkább te nem érted miről beszélek,de akkor megpróbálom megint?
Annyira sok itt a szűk látókörű ember!
Mit írtam?
Ha az a kérdés,melyik fél hibás,akkor a válasz: Mindkettő!
De miért lenne a férfi kevésbé hibásabb,mint a nő?
hmmm?
A nő tényleg hibás,tegyük fel,hogy tudta h a pasinak van kapcsolata,oké hibás!
De és a pasi!
Neki van kapcsolata,nem?
Ő él együtt egy nővel,neki vannak gyerekei nem?
Nehogy már mindenért a nő legyen hibás,mikor a csávó gondolkodás nélkül belemegy a dologba!
Igen.
Senki sem mondta hogy csak a nő a hibás..
Mit érsz el a válasszal ? Ha a férfi a hibásabb akkor jól érzed magad mert Te nő vagy ? Ha a nő az,akkor meg mit vonsz le belőle ? Mocskolódás ez az egész. Ezért tart itt a világ ahol tart.
Távol áll tőlem az hogy bántsalak
semennyire. ki neki a feleség hogy törődnie kéne vele?
a férj az akinek elvileg a felesége a "legfontosabb a világon" ha mégis megcsalja az nyilván nem a 3. fél hibája..ha csak meg nem erőszakolja a pasit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!