Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan emberrel akinek sok szexpartnere volt?
Igen. Ez az adott helyzettől függ! Hány éves, hogyan voltak a dolgai....
Én inkább becsülöm, ha valaki nem megy bele párkapcsolatba, mikor csak szexet akar. Nem csap be senkit. Ennél fogva érzem is a saját jelentőségemet, hogy velem viszont kapcsolatot is akar...
Ha lány akkor nem....
Az indok..tudom közhely, h az a lány aki sok pasival volt ribizli, az a pasi meg aki sok csajjal volt macsó.
De én is nő vagyok, egyenjogúság ide vagy oda, a nőket jobb esetbe az érzelmek irányítják. Ha képes érzelem nélküli szexre, akkor a kapcsolattól sem kell többet várni, szintén újabb férfit fog kipróbálni. Nem nagyon hiszek abban, h az emberek eredendően meg tudnak változni..max már idősebb korban mikor be nő a fejük lágya..de sztem itt fiatalokról van még szó..
"Ha képes érzelem nélküli szexre, akkor a kapcsolattól sem kell többet várni, szintén újabb férfit fog kipróbálni. "
Ez a pasikra is ugyan úgy igaz akkor :LLL Nekik még is lehet több? áhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!