Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Szerintetek mennyire hibás egy nő, ha házas emberrel kezd, melyik fél hibásabb?
hibás mert tudja hogy a palinak van felesége.
Nem szokta érdekelni egészen addig amig majd Ők lesznek a megcsalt fél és akkor persze fel lesznek háborodva.
Ha az a kérdés,ki a hibás,én rávágom,hogy mindkettő!
De hogy melyik fél a hibásabb?
Döntsük el!
A pasi: sok esetben gyerekei is vannak,és felesége,aki tiszta ruhával,meleg étellel várja otthon,mossa a caros gatyáit.....
Neki ez kényelmes a kész pitsa meleg málé,rabszolga feleség,plusz ingyen k..rva
a nő: független (sok esetben),se kutyája,se macskája,csak szexet akar
hibás,de korántsem annyira,mint a férfi.....
Akkor se másszon rá egy nős férfira !!!
Gondolj csak bele,hogy neked milyen jól esne ez ha te lennél az "áldozat" nő.
Miért nem jó egy szabad pasi ?
Egyáltalán nem kevésbé hibás a nő.
Gondolj bele,hogy nem létezne megcsalás ha mindenki visszautasítaná a pasit.A nő ugyanúgy tudja azt amiket felsoroltál de mégis belemegy.
Az se kifogás hogy "nem tud neki ellenállni".Ez csak egy kamu védekezés.
Mégis mi a nő? Egy akarat nélküli szexbábu aki kötelezően megdől mindenkinek aki ráhajt?
Persze ha nem tudja hogy nős a pasas akkor nem hibàs.
a nő a hibásabb
a pasit gyerekkel,feleséggel a háta mögött,meg biztos kényszerítette gépfegyverrel a feje mellett.....hogyne!
Mindkét fél UGYANANNYIRA hibás!
És rengeteg eset van amikor a nő mászik rá a családos pasira..
Gondolj csak bele,hogy neked milyen jól esne ez ha te lennél az "áldozat" nő.
Miért nem jó egy szabad pasi ?
nem vagyok se gusztustalan megcsaló férfi,se nős pasira ráugró nő.....csak nem értem,sokan miért a nőt hibáztatják....a férfi akkor csak az események áldozata,sajnáljuk :D?
ha igazán szeretné a párját,és nagy erény mintaképe lenne,jöhetne akármilyen ribi,nem?
meg ha az aktuális nő elutasítja,belenyugszik,és nem csalja meg a nőt más ribivel?
"ohh a kiszemelt nővel nem jött össze,ezért inkább úgy döntök,hogy mégsem csalom meg az asszonyt otthon!"
Egyesek annyira naivak.......
És rengeteg eset van amikor a nő mászik rá a családos pasira..
pont erről beszélek.....a pasi meg biztos lelöki,ráad egy pokrócot a meztelen testére,hogy "húzz innen!nekem otthon családom van!!" pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!