Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, fontos hogy a barátnőtök tudjon főzni?
Például egy komplett ebéded megtudjon csinálni?
Szóval nem csak ilyen pirítós, tojásrántotta stb...
Együtt lakásnál szerintem nem árt...
Mi nem lakunk együtt, de általában úgy szoktunk főzni, hogy barátom segít megpucolni a dolgokat vagy pl felvágni a zöldségeket, ilyesmi, így sokkal jobb, közben végig elnevetgélünk, szerintem így érdemes neki kezdened. :)
Úgy ha valami rosszul sül el, akkor megmarad egy közös élménynek, később lehet belőle egy vicces sztori akár..
De amúgy alapvető ételekkel kezdj, és hamar bele lehet jönni. :)
Én is 20 évesen kezdtem el tanulgatni, most meg már mindenféle érdekesség is megy, amihez találok jó receptet.
22L
Hát valahol mindenkinek el kell kezdenie, én is most tanulgatok főzni, bár inkább sütiket.:D De szerintem ha van egy jó recepted, (én pl. a mindmegette.hu-ról szoktam válogatni azokat a recepteket amikhez sok a pozitív hozzászólás) és azt pontosan követed, akkor nem ronthatsz el sok mindent. Bár az ilyen alap kajákat, mint pörkölt, meg rizs a legjobb a nagymamától, vagy anyukától megtanulni szerintem.:D
21/L
Nem mert szeretek főzni és tudok is.
Szóval én megfőzők és övé a mosogatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!