Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vonzom a pedofil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vonzom a pedofil öregembereket vagy tényleg csak ilyenek léteznek?

Figyelt kérdés

Hogy példát is írjak: 16 vagyok, megyek este a téren és odabiciglizik egy vénember (60-on is túl van már), elkezd dumálni nekem mindenről, a gyerekeiről, hogy 2 unokája van (szegények..), aztán megfogja a kezem és ráteszi a gusztustalan szőrös combjára. Szinte minden nap megtalál bármerre megyek hogy elkerüljem mintha mindenhol ott lenne. Fel akar hívni magához palacsintát enni. Naja én meg ennyire hülyének nézek ki???

Másik példám a szomszéd öregember aki állandóan a szexről dumál nekem és néha ez is fogdos...

3. példám egy rokonunk (70-en is túl van) aki megpróbált pénzzel rávenni hogy lefeküdjek vele, persze nemet mondtam, de csinált már olyanokat hogy arról inkább beszélni sem szeretnék.

Tényleg mindegyik vén sz*r ilyen????? Mint ez a rokon akiről évekig azt hittem rendes, kedves öregember és kiderült hogy egy ilyen undorító pedofil? Benne nagyot csalódtam.

2008. jún. 30. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

A szüleidnek is elmondhatnád a dolgot, hátha mégis csak jobban hinnének neked, mint a gazdag rokonnak. Mégis csak a szüleid, a te boldogulásod biztosan fontosabb nekik, mint a vén hülye.

Ebben az esetben nem kell, hogy a feljelentésből legyen is valami (börtön, miegymás), egyszerűen az is elég, ha rázörrentenek a vén mocskokra, valószínűleg meghúzzák magukat ettől.

2008. júl. 1. 07:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ne hagyd magad! Mondd meg nekik, hogy szólsz a szüleidnek. Azt meg, hogy fogdossanak végképp ne hagyd!! Vágd pofon, rúgd tökön vagy csinálj valamit.

A szüleidnek mindenképp szólj, biztosan megvédenek.

2008. júl. 1. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

"1. Ne hallgass ezekre a válaszadókra, akik szerint te vagy az oka. ILYEN NINCS. Már a kérdésfelvetés is valami ilyesmire utal: "Csak én vonzom a pedofil öregembereket" Semmi baj sincs veled, egyszerűen ilyen helyzetbe kerültél. " te hülye feminista picsa. Nem azt mondták, hogy ő a hibás, hanem hogy ő IS lehet hibás. Mert ha miniszoknyában,kivágott topban vagy miafaszban sétálgatsz, akkor elég kicsi az esélye,hogy ne basztassank.

A tökönrúgát csak akkor javaslom, ha hordasz acélos bakancsot. Ha nem, nem valószínű, hogy túl nagy fájdalmat okozol (pofonnal meg főleg),és agresszívabbá válhat. Ha van esetleg barátod, akkor kérd meg, hogy kísérjen el ide-oda.

2008. júl. 2. 17:41
 14/15 anonim ***** válasza:
én szeretnék iylennel találkozni :$
2010. júl. 25. 19:09
 15/15 anonim ***** válasza:

17:41

Rúgtak már tökön?:D

2010. aug. 22. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!