Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vonzom a pedofil öregembereket vagy tényleg csak ilyenek léteznek?
Hogy példát is írjak: 16 vagyok, megyek este a téren és odabiciglizik egy vénember (60-on is túl van már), elkezd dumálni nekem mindenről, a gyerekeiről, hogy 2 unokája van (szegények..), aztán megfogja a kezem és ráteszi a gusztustalan szőrös combjára. Szinte minden nap megtalál bármerre megyek hogy elkerüljem mintha mindenhol ott lenne. Fel akar hívni magához palacsintát enni. Naja én meg ennyire hülyének nézek ki???
Másik példám a szomszéd öregember aki állandóan a szexről dumál nekem és néha ez is fogdos...
3. példám egy rokonunk (70-en is túl van) aki megpróbált pénzzel rávenni hogy lefeküdjek vele, persze nemet mondtam, de csinált már olyanokat hogy arról inkább beszélni sem szeretnék.
Tényleg mindegyik vén sz*r ilyen????? Mint ez a rokon akiről évekig azt hittem rendes, kedves öregember és kiderült hogy egy ilyen undorító pedofil? Benne nagyot csalódtam.
nem.
én eddig csak olyanokkal találkoztam, akik nem ilyenek. szerintem csak nincs szerencséd.
egyébként mind a hármat nyugodtan fel lehetne jelentni, de legalább a szüleidnek szólni...
De ha feljelentem mit tehetnek? Semmit amíg nem történik valami nagyobb baj...
A rokont meg hiába mondanám el a szüleimnek mert jobban hinnének neki mint nekem. Ő segíti anyagilag a családot. Én meg maradok annál hogy menekülök ahányszor hozzánk jön.
Velem van valami baj hogy ilyenek megtalálnak?
Mivel veled extra sok eset fordul elő, ezért esetleg benned kéne keresni a hibát (részben legalább), nem?
Viselkedésed, öltözködésed? Egyébként engem is támadott már le ilyen, pedig 186 cm 96 kiló szőrös férfiember vagyok :D
Nem vagy egyedül, egyik bnőmet (18éves) is zaklatta egy 'pedofil' 50es, meg múlt héten egy néninél nyaralt, és annak a fia szószerint szex ajánlatokat tett neki.
Szóval nem vagy egyedül, egyébként nyugodtan felpofozhatod őket ha szemtelenek!
1. Ne hallgass ezekre a válaszadókra, akik szerint te vagy az oka. ILYEN NINCS. Már a kérdésfelvetés is valami ilyesmire utal: "Csak én vonzom a pedofil öregembereket" Semmi baj sincs veled, egyszerűen ilyen helyzetbe kerültél.
2. Mindenképpen el kellene mondanod ezt valakinek: A rendőrségen kiemelten kell hogy kezeljék az ilyen ügyeket, illetve a parkos esetben egyszerűen egy járőrnek is szólhatsz.
Ha oda nem akarsz menni, egy tanárodnak is beszélhetsz erről, vélhetőleg ő is tud segíteni.
(Sajnos más ötletem nincs, de a saját szakterületem elég messze esik ettől a témától.)
Ami a lényeg: Ne tűrd mindezt tétlenül, mert sajnos életre szóló sebeket szerezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!