Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vonzom a pedofil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vonzom a pedofil öregembereket vagy tényleg csak ilyenek léteznek?

Figyelt kérdés

Hogy példát is írjak: 16 vagyok, megyek este a téren és odabiciglizik egy vénember (60-on is túl van már), elkezd dumálni nekem mindenről, a gyerekeiről, hogy 2 unokája van (szegények..), aztán megfogja a kezem és ráteszi a gusztustalan szőrös combjára. Szinte minden nap megtalál bármerre megyek hogy elkerüljem mintha mindenhol ott lenne. Fel akar hívni magához palacsintát enni. Naja én meg ennyire hülyének nézek ki???

Másik példám a szomszéd öregember aki állandóan a szexről dumál nekem és néha ez is fogdos...

3. példám egy rokonunk (70-en is túl van) aki megpróbált pénzzel rávenni hogy lefeküdjek vele, persze nemet mondtam, de csinált már olyanokat hogy arról inkább beszélni sem szeretnék.

Tényleg mindegyik vén sz*r ilyen????? Mint ez a rokon akiről évekig azt hittem rendes, kedves öregember és kiderült hogy egy ilyen undorító pedofil? Benne nagyot csalódtam.

2008. jún. 30. 18:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nem.

én eddig csak olyanokkal találkoztam, akik nem ilyenek. szerintem csak nincs szerencséd.

egyébként mind a hármat nyugodtan fel lehetne jelentni, de legalább a szüleidnek szólni...

2008. jún. 30. 18:29
 2/15 A kérdező kommentje:

De ha feljelentem mit tehetnek? Semmit amíg nem történik valami nagyobb baj...

A rokont meg hiába mondanám el a szüleimnek mert jobban hinnének neki mint nekem. Ő segíti anyagilag a családot. Én meg maradok annál hogy menekülök ahányszor hozzánk jön.

Velem van valami baj hogy ilyenek megtalálnak?

2008. jún. 30. 18:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel az ilyeneket! Főleg, ha még követnek is, és nem bírnak rólad leszállni. Szerintem neked nincs szerencséd amúgy, velem ilyen még nem fordult elő.
2008. jún. 30. 18:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelensd fel őket. Akkor csakelhiszik a szüleid. És itt igenis ne a pénz hanem a lányuk épsége érdekelje őket. :@ Nyugodtan szólj. de valaki olyannak aki tesz is ezért vagy legalább utánnajár.
2008. jún. 30. 19:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne állj velük szóba, nem vagy köteles velük beszélni. Hagyd ott őket, beszéljenek magukba. Ne tűrd el, hogy hozzád érjenek, mondd, hogy mit képzel. És, ha ennél tovább mennek mehet a feljelentés. A szomszéddal se vagy gondolom köteles jóba lenni. Ha meg igaz amit a rokonodról írtál akkor nem semmi féreg lehet. Ha mást nem tehetsz kerüld el mindig a lehető legmesszebbre. De nemtudom milyenek a szüleid, hogy nem hinnének a lányuknak. Ha nem szoktad őket becsapni, nemtudom miért ne hinnének. Lehet, ha ezeket apukád tudná a szomszédnak is meg a rokonotoknak is a pöcsét tépné le, de legalábbis elbeszélgetnének.
2008. jún. 30. 19:13
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

Mivel veled extra sok eset fordul elő, ezért esetleg benned kéne keresni a hibát (részben legalább), nem?

Viselkedésed, öltözködésed? Egyébként engem is támadott már le ilyen, pedig 186 cm 96 kiló szőrös férfiember vagyok :D

2008. jún. 30. 19:34
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Mondd meg nekik a frankót hogy nyomorult vén csődtömeg és a faszuk már hivatalosan is halott, az ilyeneknek le kell törni az önbizalmát, és nem játszani a kétségbeesettet mert attól csak még nyomulósabbak lesznek.
2008. jún. 30. 20:06
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagy egyedül, egyik bnőmet (18éves) is zaklatta egy 'pedofil' 50es, meg múlt héten egy néninél nyaralt, és annak a fia szószerint szex ajánlatokat tett neki.

Szóval nem vagy egyedül, egyébként nyugodtan felpofozhatod őket ha szemtelenek!

2008. jún. 30. 20:16
 9/15 anonim ***** válasza:
44%
szerintem csak nem kéne kirívóan öltöznöd és nem néznek kurvának
2008. jún. 30. 20:35
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

1. Ne hallgass ezekre a válaszadókra, akik szerint te vagy az oka. ILYEN NINCS. Már a kérdésfelvetés is valami ilyesmire utal: "Csak én vonzom a pedofil öregembereket" Semmi baj sincs veled, egyszerűen ilyen helyzetbe kerültél.

2. Mindenképpen el kellene mondanod ezt valakinek: A rendőrségen kiemelten kell hogy kezeljék az ilyen ügyeket, illetve a parkos esetben egyszerűen egy járőrnek is szólhatsz.

Ha oda nem akarsz menni, egy tanárodnak is beszélhetsz erről, vélhetőleg ő is tud segíteni.

(Sajnos más ötletem nincs, de a saját szakterületem elég messze esik ettől a témától.)

[link]

[link]

Ami a lényeg: Ne tűrd mindezt tétlenül, mert sajnos életre szóló sebeket szerezhetsz.

2008. júl. 1. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!