Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek egyáltalán ilyen nők? Hol vannak?
Nekem egy olyan lány kell, akit csodálhatok, akire felnézhetek, aki vigyáz rám, megvéd és akinek a karjaiban biztonságban érzem magam, aki izgalmat hoz az életembe, aki határozott, tudja mit akar, akihez odabújhatok ha szomorúság ért, és aki támogat ha nehéz helyzetben vagyok.
26 éves férfi (szűz)
Vannak még ilyen lányok biztos csak keresgélni kell...
Viszont eddig még ebböl kifolyólog nem volt barátnőd?
00:27
Bazz, miért ne lehetnének elvárásai? Talán a nőknek nincsenek a férfiakkal szemben? Még több is van..
Ezek meg teljesen alap, érzelmeken alapuló elvárások... De ha neked nehezedre esik kimutatni a szereteted, akkor veled van a baj, nem pedig a kérdezővel...
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:27
Randizgattam az elmúlt 2 évben, de nem találtam ilyen lányt. Egyébként talán lehetett volna, nem hiszem hogy olyan csúnya lennék, hisz magas alkat vagyok, azt állítólag szeretik a lányok.
'Nekem egy olyan FÉRFI kell, akit csodálhatok, akire felnézhetek, aki vigyáz rám, megvéd és akinek a karjaiban biztonságban érzem magam, aki izgalmat hoz az életembe, aki határozott, tudja mit akar, akihez odabújhatok ha szomorúság ért, és aki támogat ha nehéz helyzetben vagyok. '
így nézve egy lány kívánság listája
és ezeket miért ne várhatná el viszont egy férfi?
ja, mert a férfi az meg se szólaljon, annak egy érzéketlen tuskó fadarabnak kell lennie...a férfinak nincsenek rossz napjai, a férfit nem kell bátorítani, a férfi az csak kummogjon magába....mondjatok még ilyen okosságokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!