Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valódi járásnak minősült?
Figyelt kérdés
13 éves koromban (7. osztályban) volt egy fiú, akivel úgymond "jártam". 2x volt szájra puszi, 1x arcra, meg 2-3x megfogtam a kezét, meg 1x megöleltem, egy rövid ideig.
Akkor ez nem is valódi járás volt nem? Ha megkérdezik, hogy eddig hány barátom volt, akkor ezt nem is kell figyelembe vennem?
Hozzáteszem, nem voltam belé szerelmes, még tetszeni sem tetszett.
2013. aug. 21. 21:21
1/8 anonim válasza:
Hmmm...ez minden volt csak járás nem. :)
4/8 anonim válasza:
Most mondja már valaki hogy ezek nem komoly kérdések... Figyelj te lány én bármelyik csaj haverommal is puszilkodom vagy ölelkezem.. Oroszországban férfiak még örömből is adnak egymásnak szájra puszit és kétlem hogy járnának :D Szerintem ez semmi viszont 13 évesen nem tudom igazából döntsd el...
5/8 anonim válasza:
Ha nem tetszett, akkor meg mi a fenéért voltál vele?
6/8 A kérdező kommentje:
Jójó, de akkor is. De nem baj, örülök, hogy akkor ez csak egy kis tini fellángolásnak számít :D
gondoltam, azért megkérdezem.
2013. aug. 21. 21:27
7/8 A kérdező kommentje:
Szerelmet vallott nekem, bezzeg én még akkor azt sem tudtam, mi az a szerelem, vagy miből áll egy járás. Először nemet mondtam neki, aztán mások biztattak, hogy de most miért mondok neki nemet, legalább próbáljam meg vele. Aztán eléggé ki volt, én meg megsajnáltam, mert amúgy rendes srác volt, szerezni akartam neki egy kis örömet, mert teljesen belém volt habarodva. Gondoltam, egyszer úgyis vége lesz...
2013. aug. 21. 21:29
8/8 anonim válasza:
Megint csak nem rosszból de ha ezt a kérdést te most itt felteszed akkor most sem tudod hogy miből áll egy járás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!