Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Telesen elcsavarta a fejemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telesen elcsavarta a fejemet de kizárt, hogy legyen köztünk valami. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mielőtt kapnék itt mindenfélét csak szólok, hogy azért teszem fel a kérdést, hogy változtassak ezen, lemondjak róla.

Tanítok egy elképesztően gyönyörű, okos, intelligens 17 éves lányt akit sulin kívül is ismerek (már nagyon régóta) és észrevettem, hogy érzek dolgokat iránta pedig nekem feleségem van meg amúgy is ott tanul ahol én tanítok. Mivel a szüleit ismerem már ezer éve szoktunk járni egymáshoz meg tegeződünk is sulin kívül de annyira vonzónak tartom. Látom rajta, hogy ő is zavarban van. Nem akarok tőle semmit, illetve szeretnék de tudom, hogy nem lehet, inkább szeretném ezt elfelejteni és úgy nézni rá mint a többi lányra vagy a barátaim gyerekére. Mit tegyek? Kérlek segítsetek!

35/F

2013. aug. 21. 17:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Pedig sajnos kerülnöd kellene a lányt.Másképp nem fognak változni az érzéseid.

A péztárcádba,íróasztalodra és ahova csak jónak látod tedd ki a feleséged,gyermeked fényképét.

Ha erre a 17 éves lányra gondolsz akkor is vedd elő a fényképeket(ha éppen nincs jelen a családod).Rájuk gondolj többet és ne a lányra.

2013. aug. 21. 17:38
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem meg, ha ilyen szókincsed van tanár létedre, és ezen a szinten tudod csak magad kifejezni, akkor igazán passzolnál a tinikhez. Agyilag.

Mindezek miatt úgy gondolom, a kérdés kamu, egy kislány álmodozik a tanárjáról.

2013. aug. 21. 17:44
 13/20 A kérdező kommentje:

Ha nincs más akkor megpróbálom elkerülni, de nehezemre fog esni. Eddig 2 hétnél tartok, azóta nem láttam.

Szerintem ennél a kérdésnél nincs mit megmagyarázni. Leírtam egyszerűen, hogy mi a helyzet.

2013. aug. 21. 17:55
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Ha csak a teste miatt kellene, akkor túl tudsz lenni rajta. Ha viszont igazán szereted, szerelmes vagy, akkor hiába kerülöd, nem fogod tudni elfelejteni és nem szeretni. Ez nem működik ilyen egyszerűen.

Ha csak egy fellángolás, akkor majd elmúlik akkor is, ha találkozol vele -ez ettől független-, csak nehezebben.

2013. aug. 21. 18:11
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez csak lángolás, az vonz benne h elérhetetlen.. Meg vágysz egy kis kalandra, dobd fel a feleségeddel a szexuális életeteket, csináljatok olyan dolgokat, amiket eddig sose...

Hidd el egy idő után nem fogsz a lányra gondolni.

2013. aug. 21. 18:14
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
Azért engem rendesen felizgattál ezzel a kérdéssel :D
2013. aug. 21. 18:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem közösségben, családdal együtt találkozgass vele, - majd józanodtok mind a ketten, - már ha nem érted félre az ő zavarát.
2013. aug. 21. 18:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Csak gondolj rá a szép kis rózsaszín, nedves, szűk puncijára.... nha mit érzel?

Az a gond, hogy amit érzel az csak szexuális vágy, mivel otthon már nem azt kapod, amit igazán szeretnél. Itt nincs szó szerelemről és komoly érzelmekről. Emiatt kár lenne felkavarni egy fiatal lány életét, illetve tönkretenni a saját családodat.

Arra koncentrálj inkább, hogy a feleségeddel hozzátok helyre a dolgokat. Kicsit újítani kellene valamit az ágyban, illetve több időt eltölteni gyerekekkel együtt, gyerekek nélkül is.

Azt a lányt meg teljesen felejtsd el, ne is akard látni, úgy sikerülni fog.

2013. aug. 21. 18:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Ja és még annyit, gondolj bele a szüleitől mit kapnál.....

Annak a barátságnak annyi lenne!

25/L

2013. aug. 21. 18:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves Olvasók!

Egy házasság tönkremenetelének kezdeti lépései zajlanak előttetek.

Mindegy, hogy meglesz-e a diáklány vagy sem, ha nem Ő, majd jön más.

Innentől a gépezet beindult.

Ne segítsetek, nincs értelme, ez az Ő agya, nem gondolkodhattok helyette!

Gratulálok Tanárúr, gratulálok Apuka!

2013. szept. 6. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!