Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Telesen elcsavarta a fejemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telesen elcsavarta a fejemet de kizárt, hogy legyen köztünk valami. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mielőtt kapnék itt mindenfélét csak szólok, hogy azért teszem fel a kérdést, hogy változtassak ezen, lemondjak róla.

Tanítok egy elképesztően gyönyörű, okos, intelligens 17 éves lányt akit sulin kívül is ismerek (már nagyon régóta) és észrevettem, hogy érzek dolgokat iránta pedig nekem feleségem van meg amúgy is ott tanul ahol én tanítok. Mivel a szüleit ismerem már ezer éve szoktunk járni egymáshoz meg tegeződünk is sulin kívül de annyira vonzónak tartom. Látom rajta, hogy ő is zavarban van. Nem akarok tőle semmit, illetve szeretnék de tudom, hogy nem lehet, inkább szeretném ezt elfelejteni és úgy nézni rá mint a többi lányra vagy a barátaim gyerekére. Mit tegyek? Kérlek segítsetek!

35/F

2013. aug. 21. 17:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
mióta tart? ha 17 éves akkor gondolom lassan végez a gimivel/szakközépsulival...iskolán kívül meg biztos tudod kerülni, nem?Ha addigra el nem múlik ez az érzés magától.
2013. aug. 21. 17:21
 2/20 A kérdező kommentje:
1-1,5 éve. És nem vagyok pedofil! Nekem is van gyerekem. Az az igazság, hogy annyira elkerülni se akarom.
2013. aug. 21. 17:24
 3/20 anonim ***** válasza:
mi az hogy nem akarod? most akkor változtatni akarsz, elfelejteni, vagy nem?
2013. aug. 21. 17:25
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Most Te azt szeretnéd, hogy beszéljünk rá ? Ha azt akarod, hogy félremenjen az életed, akkor hajrá. Lolita majd gondoskodik róla.
2013. aug. 21. 17:26
 5/20 A kérdező kommentje:
El akarom felejteni de csak az érzést, nem tudom mi lenne ha nem találkoznék vele.
2013. aug. 21. 17:27
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, hogy rábeszéljetek.
2013. aug. 21. 17:29
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

csináljatok a feleségeddel közös programokat, menjetek vacsorázni, moziba valami. Hogy tudd,hogy Ő a TE feleséged! Együtt vagytok, egymáshoz tartoztok!

Ő csak egy csinos lány, rengeteg csinos fruska szaladgál az utcán!

2013. aug. 21. 17:30
 8/20 A kérdező kommentje:
Próbálkozom, de amikor a feleségemmel vagyok akkor is néha a lányra gondolok.
2013. aug. 21. 17:32
 9/20 anonim ***** válasza:
9%
Semmi értelme elfojtani. Tedd amit tenned kell. Ez egy nagy lehetőség hiba lenne kihagyni de okosan csináld szimatolj után a lány szándékainak.
2013. aug. 21. 17:32
 10/20 anonim ***** válasza:
70%
Ne találkozz vele hosszabb ideig és ne is lássad! Kerüld el amennyire csak lehetséges a suliban is! És romantikázz egy kicsit többet a feleségeddel! Nem lesz könnyű dolgod,de jó a hozzáállásod,sikerülni fog észhez térni!
2013. aug. 21. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!