Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15/F vagyok a barátnőm mostles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15/F vagyok a barátnőm mostlesz 18:D nemgáz ez? :D

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 11:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz :P én örülnék egy idősebb lánynak

(titokban még 30 év körüli nőnek is :D ) Izgalmas lehet vele, mármint ha van annyira érett hogy működjön az "idősebb nő bevezeti a fiatal fiút a gyönyörök világába" stb stb :D

2009. okt. 29. 19:58
 32/32 anonim ***** válasza:
17 évesen 14 évessel jártam. Most is egy 15 éves tetszik. Ő nyugodtan mondhatná hogy 16 és én is letagadhatok 2 évet :) Meg nem tudom én világéletemben a fiatalabbakkal jöttem ki jobban.. nem tudom miért.. voltam nálam idősebbel is. Nem működött, komolyan mondom gyerekesebb volt mint bárki más.. szerintem a pasik örökké nagy gyerekek maradnak, jó példa erre apukám, nagypapám egyaránt! :) És az hogy mi van a személyidbe írva születési dátumnak, marhán nem számít, főleg ha szerelmesek vagytok.. nekem sem számított anno :P Nem bántam meg igaz azóta már szakítottunk. Amúgy én sem vagyok csúnya (nem egó de mások szépnek találnak engem és jelzik is) szóval választhatnék saját korosztályból is. De csak azért nem fogok egy velem egyidőssel összejönni mert ez a kőbe vésett szabály meg blabla.. úristen..
2010. okt. 20. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!