Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/F vagyok a barátnőm mostlesz 18:D nemgáz ez? :D
sztem nem csúnya;Đ 170 cm és 52kágé:D
Egyépként gondoltam h ilyen komik voltak csak telibeszarom kiváncsi voltam. am meg egy hete jöttünk össze;Đ
Az hogy 170/52 még nem jelenti azt hogy jól néz ki :D
A lényeg hogy neked tetszik, és jól megvagytok.
Szóval k.rvára felesleges ilyen kérdéseket feltenni :S
Nem azért, de én pl 17/L vagyok, volt egy srác akivel végülis nem lett semmi de bejöttünk egymásnak. Volt vagy 190 cm, úgyhogy nagyon elcsodálkoztam, amikor kiderült hogy egy évvel fiatalabb nálam :D:D:D
Lényeg a lényeg, mások talán gáznak láthatják, de ha szerelmesek vagytok, úgysem érdekel ez, nem? :P Amúgyis lehet hogy a csajnál magasabb a srác (ugye így van? :D).. és igenis lehet valaki 18 évesen is gyerekes!
Ennyi.. szerintem ez nem gáz.
voltam már szerelmes !! hidd el
de ne engem oktass ki köszi egy 15 éves fiú most kezdi a szexuális életét 18 éves nő általánosságban már nem egy
bénácska fiúra vágyik már bocs lássuk be ennek nincs értelme esetleg úgy még talán hogy te 20 ő 23
vagy felette de így..
pff hát te tudod szerintem azért tetted ki a kérdést mert kíváncsi vagy kinek mi a véleménye mert te sem vagy benne biztos hogy ez jó dolog e,,,
szval nem kell itt hablatyolni mindenkinek h nincs semmi gáz benne igenis egy csöpp van! szüleitek mit szólnak hát gondolom nem is tudják hülyeség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!