Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15/F vagyok a barátnőm mostles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15/F vagyok a barátnőm mostlesz 18:D nemgáz ez? :D

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 11:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne dicsekedj! Nincs miért. Az hogy egy "felnőtt nő" jár veled még nem jelent semmit.
2009. okt. 29. 11:50
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz.

Ismerek egy srácot, 16 éves, a barátnője lassan 19. Egy suliba is járnak, amikor összejöttek, mindenki ferde szemmel nézett rájuk, emlékszem, én is amikor megláttam őket, az volt az első gondolatom, hogy "úristen, mennyire gáz. ez a csaj nem talál magának egy korban hozzá illőt?". Ez majdnem két éve volt, azóta is boldogok együtt, és már a suliban is megszokott, ha befordulsz egy sarkon és ott smárolnak a sarokban:D Megszoktuk, és most már aranyosnak találjuk őket. A kor a legkevesebb, ami számít.:)

17/L

2009. okt. 29. 11:52
 13/32 anonim ***** válasza:
64%

És annak a válaszírónak, aki azt írta, h a csaj valsz. 150 kiló: annál a párosnál, akiről írtam, egy gyönyörűszép csajról van szó. nem tudom, miért bántjátok szegény gyereket. irigyek vagytok?

17/L

2009. okt. 29. 11:54
 14/32 anonim ***** válasza:

11:49-esnek van igaza

de nemfeltétlen de nekem is ez ugrott be elsőnek

én a 11:37-es vagyok aki előbb beírta :D

és ha engem kérdeztél ak 18 L

2009. okt. 29. 11:56
 15/32 anonim ***** válasza:
24%

jah + irígy sosem vagyok mert én biztos nem állnék le egy 14 évessel 18 éves létemre szerintem szexuálisan nem tudná azt nyújtani amire szükségem van

ha meg szerelmes vagyok belé akkor sem mert kiröhögnének..

és akkor is tudom hogy ennek így semmi értelme

nem azt kell lepontozni am aki megtudja indokolni értelmesen a válaszát

2009. okt. 29. 11:58
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

11:58-as,Te voltál már szerelmes?Mert nem hinném,ha ezt írod: "ha meg szerelmes vagyok belé akkor sem mert kiröhögnének.. ".Ha szerelmes vagy,akkor senki más nem érdekel,csakis Ő,és mindenkit sz*rsz le magasról...A másik meg,hogy szexuálisan nem tudna kielégíteni;ezt honnan tudod?Volt már fiatalabb barátod?Mert nekem igen,és ugyanúgy mindent meg tudott adni nekem,amire vágytam.

Csak ennyit akartam.

2009. okt. 29. 12:05
 17/32 anonim ***** válasza:
75%

szerintem érdekes. én a csaj helyében gáznak érezném, tényleg, mintha a kisöcsémmel lennék. te meg büszkén feszítesz mellette. de azért lássuk be, egy 15 éves fiúnak és egy 18 éves lánynak kissé mások az igényei. míg te a számítógépes játékokra vagy rákattanva (ami normális ebben a korban), ő ezt elég gyerekesnek tartja.

gondolom lepontozol vagy jössz az "érettebb vagyok a kortársaimnál" esetleg az "irigy vagy" dumával.

nem vagyok irigy. a fiúk amúgy is később érnek mint a lányok, szóval el nem tudom képzelni, hogy ti miről beszélgettek.

szerintem fordítva lenne ideálisabb, hogy a fiú idősebb.

2009. okt. 29. 12:07
 18/32 anonim ***** válasza:
55%
Jó ronda lehet hogy 18 éves létére nem talált jobbat mint egy 15 éves:D
2009. okt. 29. 12:09
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

most lehet h.okés a dolog,de 1-2 év és nem fog működni..3 év nem sok,de ebben a korban igen...már a 18-21 is jobb lenne.de 15??

még valóban gyerek vagy...ez nem bántás,és remélem nem lesz igazam

2009. okt. 29. 12:10
 20/32 anonim ***** válasza:
21%
Még fordítva is gáz lenne, egy 15 éves lánynak 25 éves pasira van szüksége minimum. Mivel a pasik 30 alatt érettlenek.
2009. okt. 29. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!