Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/F vagyok a barátnőm mostlesz 18:D nemgáz ez? :D
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 11:33
1/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem:D sőőőt még tanithat is pár dologra...csak vigyázz mert lehet komolytalannak fogsz tűnni neki...:S
2/32 anonim válasza:
szerintem gáz
bocs pontozhatsz le
nem lehet a saját korosztályban keresgélni?!
ha annyira nagymenő vagy hogy felnőttél ilyen korú csajhoz akkor a te korodban a legjobb csajt megtudod szerezni
gondolj bele miért van veled eggyel talán ha ez igaz miért nem keres magának korban hozzá illő pasit?
Talán mert abban a korosztályban már lejárt lemez?
nah mind1 én csak az igazat írom amit gondolok te kértél minket rá..
3/32 anonim válasza:
fordítva jobb lenne..nekem ez furi...szerintem kicsit gázos..de ha így vagytok boldogok..
4/32 anonim válasza:
utolsó válaszoló hány éves vagy és fiú vagy lány vagy?
5/32 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát, majd vesz neked alkoholt meg cigit. De lehet, hogy szórakozóhelyen ki fogják röhögni, hogy a kisöccsével jár bulizni.
7/32 anonim válasza:
jah bocs azt hittem engem kérdezel,de lehet h.a hosszabb választ írót kérdezted...egyidőben írtuk a választ...
8/32 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt?Mert,ha régóta,akkor elég gázos,hogy ezt megkérdezed...:/
Amúgy meg egyáltalán nem para,ha boldogok vagytok együtt!
10/32 anonim válasza:
mi a f*szt tud nyújtani egy 15 éves kispöts egy 18 éves csajnak? xD
persze valószínű, hogy a csaj 150 kiló, és egy pöttyet ronda =D
amúgy nem gáz, anyád nélkül is nézheted a 18 karikás filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!