Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hívjam el valahova ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el valahova ha mindig otthon van?

Figyelt kérdés

Hali,

3 házzal odébb külföldiek laknak úgy 1 hónapja, egyszer-kétszer láttam már egy kb. velem egyidős csajt, de többször nem... szinte mindig otthon vannak..

Hogy lehetne elhívni valahova? (pl. ma este bulizni vagy valami?)

Normális válaszokat, Köszönöm!

2013. aug. 20. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sétálj sokat arrafelé, hátha meglátod. Mást nem igen tudsz tenni. :) Hajrá!
2013. aug. 20. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hány évesek vagytok, de elsőre én nem esti buliba hívnám, hanem délután fagyizni, sétálni, ilyesmik. Az sem baj, ha először nem csak kettesben mennétek.

Legközelebb, mikor meglátod, integess neki, köszönj, kérdezd meg tőle, h tetszik ott neki, hova jár suliba/dolgozni, small talk, stb, aztán hívd el!

2013. aug. 20. 10:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

A buliba hívást azt ma estére gondoltam, mert lesz itt a kisvárosban ahol lakunk ilyen bál féleség oda gondoltam, hogy el kéne hívni, de nemhiszem, higy addig látni fogom valahol... Egyébként 17 vagyok ő is akörül lehet!

2013. aug. 20. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, el kellene hívni, mert nem olyan egyszerű ám a beilleszkedés egy külföldinek... Amúgy honnan jöttek?
2013. aug. 20. 10:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom, Oroszországból... A másik, hogy nem tudom mennyire beszélik a magyart, mert én csak németül meg angolul tudok..
2013. aug. 20. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Csöngess be, és hívd el valami egyszerű séta-fagyizásra ahogy előttem is mondták. Szimpla újszomszédi közeledéssel.
2013. aug. 20. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!