Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bunkó vagyok, mert nekem fontos, hogy egy fiú okos és művelt legyen?
Egyik barátnőm szerint az vagyok, mert a napokban visszautasítottam egy fiút azért, mert négy tantárgyból is bukott... "Olyan jól nézett ki, hogy tehetted?"
:S
17L
De igen, ha valaki nem tanul, az buta. Az én értékrendem szerint biztosan. Nekem kell az, hogy a párommal mindenféléről el tudjak beszélgetni. Ha te az alap dolgokra nem figyelsz oda, akkor hogy várható el, hogy extra tudásod is legyen? Hiszen egyáltalán nem vagy kíváncsi, se nyitott semmire sem ezek szerint. Azt meg ne írja senki hogy "de ezzel együtt van érettségim", mert egy majom is le tudna érettségizni. Töriből garantált a 80% felett, hisz csak le kell másolnod a forrásokat lényegében. Úgyhogy ezzel inkább nem dicsekednék.
Az meg, hogy valaki bukik egy tárgyból, oké. Én is kettes-hármas voltam matekból világéletemben, bukni nem buktam ugyan, de megszenvedtem vele, ugyanis általánosban nem tanították meg nekünk az alapokat, plusz nincs is ráállva az agyam a számokra. De attól még azt ne mondja senki, hogy 4 tárgyból olyan egyszerű bukni... :) Nem tartom magamat egy nagy lángésznek és zseninek, nekem biztos nincs 136-os IQ-m, mint itt egyeseknek, de még egyetemen se buktam meg soha. Na ez hogy létezik? Tippek?
#5-tel értek egyet. Itt két felszínes dolgon vitatkoztatok össze barátnőddel. Az egyik a külső, a másik meg sz érdemjegyek. Szerintem egy valamire való kapcsolat minőségét nem ez a két dolog fogja meghatározni.
Persze, nyilván bizonyos valószínűséggel előrevetíti, hogy milyen is lehet az az illető, aki 4 tárgyból bukott, de szerintem meg butaság csak emiatt esélyt sem adni, hogy megismerjétek egymást. Ha tényleg egy ostoba buta, akkor jogos, ha nem kell, de ezt előre nem lehet a bizonyítványból leszűrni.
Meg aztán ez semmit nem mutat meg a személyiségéből. Ismerek olyan 3 diplomás férfit, aki veri a családját, és emberileg egy nagy nulla.
#11-gyel is egyetértek. Jártam régebben egy épp másoddiplomáját végző hölggyel, nem akarom így a háta mögött kibeszélni szegényt, de ő tudott olyan irtózatos ostobaságokat mondani, tipikusan olyan, aki bár ki se nyitná a száját. Pedig volt neki egy bölcsész diplomája, és épp akkor a fizikát végezte. De volt olyan barátnőm is, akinek csak egy érettségije, meg szakmája volt, ráadásul úgy, hogy a 10.-et kétszer járta, és mégis irtó jól el lehetett vele beszélgetni, tájékozott volt, ha valamihez hozzászólt, általában nem mondott hülyeségeket.
Persze, azt is megértem, hogy erény, és imponáló dolog, ha valaki okos, de szerintem akkor sem a legmérvadóbb, hogy milyen volt a középiskolai bizonyítványa.
#16: könnyű szakra jártál, jó pedagógusokat fogtál ki, meg talán jól tudtál nyalni.
Megnézném én, hogy hogy végeznél el mondjuk egy villamosmérnöki szakot bukás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!